Haal een ondernemer of bedrijfsleider naar je klas of aula

Haal een ondernemer of bedrijfsleider naar je klas of aula

Welke studiekeuze maak ik best? Welke toekomstmogelijkheden biedt deze richting? Welke job is me op het lijf geschreven? Wat verwachten bedrijven van werknemers? Veel scholieren staan op het punt om keuzes te maken. Keuzes die gepaard gaan met veel vragen. Vlajo geeft laatstejaars in het secundair en hoger onderwijs dé kans om een antwoord te vinden via het onderwijsproject Vlajo Ondernemers voor de Klas.

Tussen 15 januari en 9 maart 2018 geven ondernemers, bedrijfsleiders en managers gedurende 2 uur inspirerende gastlessen over ondernemerschap, het bedrijfsleven en studie-of beroepskeuze. Op die manier krijgen leerlingen en studenten een beter zicht op het reilen en zeilen in het bedrijfsleven. Bedoeling is onze jongeren een beter beeld te geven van wat ondernemen en werken in een onderneming vandaag betekent en hen zo te helpen bij hun nakende studie- of beroepskeuze.

Vlajo Ondernemers voor de Klas slaat niet alleen een brug tussen onderwijs en bedrijfsleven, maar staat ook voor persoonlijke ontwikkeling, mét een hoge FUN-factor.

Vlajo biedt een gevarieerd sprekersaanbod voor alle studierichtingen uit het 6e en 7e jaar secundair onderwijs en opleidingen uit het hoger onderwijs. Ook voor wetenschappen is er een mooi aanbod!

Een niet te missen gelegenheid voor je leerlingen of studenten!

Editie 2018 van Ondernemers voor de Klas gaat van start met een ondernemer van formaat. Chokri Mahassine, organisator van Pukkelpop, zal op maandag 15 januari 2018 de 8e editie van Ondernemers voor de Klas op gang trekken.

Doelgroep?

Alle laatstejaars leerlingen secundair onderwijs (ook de niet-economische richtingen!) en studenten hoger onderwijs.

Resultaat?

Zelfzekere jongeren met meer gerichte en dus betere toekomstperspectieven!

Inschrijven?

Inschrijven kan nog tot en met dinsdag 31 oktober 2017.