Inschrijvingen Vlajo Awards @ Walibi gestart

Inschrijvingen Vlajo Awards @ Walibi gestart

Zaterdag 27 april wordt een dag om naar uit te kijken. Vlajo organiseert dan de Vlajo Awards, een grote en feestelijke slotshow in pretpark Walibi. 2.500 leerlingen en studenten komen er samen om hun ondernemend school- en academie-jaar af te sluiten. Bekijk de leuke aftermovie van onze Vlajo Awards 2018. Een onvergetelijke beleving. Zonder twijfel.

Tijdens deze slotshow richten we de spots op Dé Studentenondernemingen van 2019. Voor het kleuter- en basis-onderwijs: Meest Ondernemende Klas. Voor het secundair onderwijs: Dé Mini-onderneming van het Jaar. Voor het hoger onderwijs: Dé SBP van het Jaar en de winnaar van ideeënwedstrijd Start Academy.  Verwacht je aan een heus spektakel. Presentator van dienst is Peter Van de Veire. Fun verzekerd!

Begeleid je als enthousiaste leerkracht/docent je leerlingen/studenten bij één van onze Vlajo-programma’s? Of ben je een trouwe partner van Vlajo? Begin maart 2019 ontvang je via de post een persoonlijke uitnodiging. Al onze deelnemende jongeren ontvingen eind januari via mail reeds de inschrijvingslink. Inschrijven kan tot 29 maart.