Inschrijvingen Vlajo Awards @ Walibi gestart

Inschrijvingen Vlajo Awards @ Walibi gestart

Zaterdag 9 mei wordt een dag om naar uit te kijken. Vlajo organiseert dan de Vlajo Awards, een wervelende slotshow in pretpark Walibi. 2.500 leerlingen en studenten komen er samen om hun ondernemend school- en academie-jaar af te sluiten. Bekijk de leuke aftermovie van onze Vlajo Awards 2019. Een onvergetelijke beleving. Zonder twijfel.

Tijdens deze slotshow richten we de spots op Dé Studentenondernemingen van 2020. Voor het kleuter- en basis-onderwijs: Meest Ondernemende Klas. Voor het secundair onderwijs: Dé Mini-onderneming van het Jaar. Voor het hoger onderwijs: Dé SBP van het Jaar en de winnaar van ideeënwedstrijd Start Academy.  Verwacht je aan een heus spektakel. Presentator van dienst is Otto-Jan Ham. Fun verzekerd!

Wil jij er ook bij zijn?

  • Leerling/student Jieha | Mini-onderneming | Studentenbedrijf | Small Business Project --> inschrijvingsmodule --> registratiecode vind je in je mailbox op 14/2 of 15/2
  • Leercoach Talent4Change | Kid@bizz |  STEM Ondernemers voor de Klas | Ondernemers voor de Klas | CompassMe | Talentenstage | VlajoChallenge --> inschrijvingsmodule --> registratiecode vind je in je mailbox 14/2 of 15/2
  • Student Start Academy | Innovatiekamp --> inschrijvingsmodule --> registratiecode vind je in je mailbox 14/2 of 15/2
  • Leerkracht basisonderwijs --> inschrijvingsmodule --> registratiecode vind je in je mailbox 14/2 of 15/2
  • Leercoach Jieha/ Mini-onderneming/ Studentenbedrijf of docent Small Business Project --> www.vipsvanvlajo.be  --> je ontvangt je persoonlijke papieren uitnodiging met registratiecode bij je thuis in de brievenbus halfweg maart 2020

Ben je een trouwe partner van Vlajo? Half maart 2020 ontvang je via de post een persoonlijke uitnodiging.

Inschrijven...

Helaas wordt dit event geanuleerd in kader van de Covid-19-maatregelen van de regering.