Welkom Luna!

Welkom Luna!

Luna heeft een master communicatiewetenschappen (VUB, 2020), aangevuld met een educatieve master in de maatschappijwetenschappen. Luna schrijft: “gepassioneerd door onderwijs en ondernemerschap, sterke affiniteit met onderwijsontwikkeling en -innovatie”.  Hands-on and getting things done is haar stijl. Geen directe begeleiding van SBP-studenten voor Luna maar wel inhoudelijke versterking. Ze zet haar schouders onder de verdere uitbouw van het begeleidingstraject voor docenten met doel de evolutie van teacher naar 'teacherpreneur' te faciliteren. Ook zorgt ze voor de verdere ontwikkeling van ondernemende vaardigheden en soft skills bij studenten door de vertaalslag te maken naar een hedendaagse, online onderwijscontext.

Maak kennis met Luna in dit Youtube-filmpje!