Wedstrijden & prijzen

voor Vlajo Mini-ondernemingen


Vlajo Mini-ondernemingen die bijzondere aandacht schenken aan belangrijke elementen binnen ondernemerschap kunnen in de prijzen vallen.Prijzen op Vlajo verkoopdagen

In verschillende winkelcentra organiseren we de Vlajo verkoopdagen. Je regionale coördinator nodigt je uit voor de editie in jouw regio. Andere mogelijke verkoopmomenten (in andere provincies) vind je terug in de evenementenkalender. Tijdens die dagen kun je in de prijzen vallen met je verkoopstand en -skills.
 

Wedstrijd 'Dé Mini-onderneming van het Jaar'

Elk jaar gaan we op zoek naar de  Vlajo Mini-onderneming die er echt uit springt. De wedstrijd loopt over 3 rondes: preselectie, provinciale finale en Vlaamse finale. Elke wedstrijdronde wordt begeleid door een deskundige jury die aangesteld wordt door Vlajo en geen band mag hebben met de deelnemende teams. De juryleden zijn vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven.

--> Wedstrijdreglement en meer concrete info vind je in het kenniscentrum mini (na inloggen)

Europese finale 'Company of the Year'

De winnaar van de Vlaamse finale wordt bovendien uitgenodigd om op de Europese finale Vlaanderen te vertegenwoordigen. ('Company of the Year Competition')

Regionale 'Vlajo Mini Star Awards'

Elke provincie heeft een slothappening voor Vlajo Mini-ondernemingen: de Vlajo Mini Star Awards. Verdienstelijke teams vallen die avond in de prijzen. Praktische info hierover vind je op de regionale activiteitenkalender voor Vlajo Mini-ondernemingen.

  • Deloitte Innovation Award
    Deloitte gaat elk jaar op zoek naar de best scorende Vlajo Mini-onderneming op het vlak van innovatie. En dit voor elke provincie. De winnaar wordt bekendgemaakt op de regionale slothappening 'Vlajo Mini Star Awards'.

De winnaars worden bekendgemaakt op de regionale slothappening 'Vlajo Mini Star Awards'.

 


met de steun van: