Forum OhO

Forum OhO
February 17

Forum OhO Wat is het Forum OhO?Het...
Wanneer: 09:30-13:00

17/02/2017 09:30 17/02/2017 13:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Forum OhO

Wat is het Forum OhO?
Het Forum Ondernemend hoger Onderwijs (Forum OhO) is een stakeholdersplatform van actoren gericht op het stimuleren en ondersteunen van ondernemingszin en ondernemerschap bij studenten in het hoger onderwijs.

Het forum kadert in de acties van het Actieplan Ondernemend Onderwijs van de Vlaamse overheid en verenigt mensen uit en rond het hoger onderwijs die concreet in de praktijk bezig zijn met initiatieven rond ondernemingszin en ondernemerschap.

Het forum is een plaats van ontmoeting en schept de mogelijkheid om te komen tot uitwisseling, kennisdeling en gezamenlijke verrijking.

DD/MM/YYYY

Wat is het Forum OhO?
Het Forum Ondernemend hoger Onderwijs (Forum OhO) is een stakeholdersplatform van actoren gericht op het stimuleren en ondersteunen van ondernemingszin en ondernemerschap bij studenten in het hoger onderwijs.

Het forum kadert in de acties van het Actieplan Ondernemend Onderwijs van de Vlaamse overheid en verenigt mensen uit en rond het hoger onderwijs die concreet in de praktijk bezig zijn met initiatieven rond ondernemingszin en ondernemerschap.

Het forum is een plaats van ontmoeting en schept de mogelijkheid om te komen tot uitwisseling, kennisdeling en gezamenlijke verrijking.