Online training: Filmpjes maken als een pro

sep 16

Online training: Filmpjes maken als een pro Met Moovly ontwerp je...
Wanneer: 15:00-17:00

16/09/2020 15:00 16/09/2020 17:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Online training: Filmpjes maken als een pro

Met Moovly ontwerp je professionele filmpjes in een handomdraai. Tijdens deze 2 uur durende training leren we je alle kneepjes zodat je vlot aan de slag kan! (Moovly is gratis voor leerlingen en leerkrachten. Binnen het bedrijfsleven is Moovly een hit voor promotiefilmpjes, instructiefilmpjes...)

Kan je niet live deelnemen, vraag dan een dag later de on-demandversie op via onze website.

DD/MM/YYYY

Met Moovly ontwerp je professionele filmpjes in een handomdraai. Tijdens deze 2 uur durende training leren we je alle kneepjes zodat je vlot aan de slag kan! (Moovly is gratis voor leerlingen en leerkrachten. Binnen het bedrijfsleven is Moovly een hit voor promotiefilmpjes, instructiefilmpjes...)

Kan je niet live deelnemen, vraag dan een dag later de on-demandversie op via onze website.