Digitale ateliers

Deze ateliers i.s.m. Google worden aangeboden aan alle Vlajo-teams en -deelnemers en onze Vlajo-leercoaches.

Praktisch

 • Voor elk atelier schrijf je apart in via webinargeek
 • Schrijf enkel in als je met zekerheid live kan deelnemen. Je ontvangt nadien geen replaylink.
 • Vlajo-deelnemers en Vlajo-leercoaches kunnen de on-demand-webinars via het kenniscentrum (na login) na afloop nog volgen.

Aanbod

 • Coach je team naar succes
  dinsdag 17 oktober 2023 om 19u
  In deze workshop leer je hoe je de beste leider en people manager voor je team kan zijn. Je leert hoe je je medewerkers kan gaan coachen en constructieve feedback kan geven om hen binnen je bedrijf verder te laten groeien.
   
 • De eerste stappen in online marketing
  woensdag 18 oktober 2023 om 15u
  In deze workshop leer je meer over het belang van online aanwezigheid en zichtbaarheid en hoe dit jouw zaak succesvoller kan maken.
   
 • Kies de juiste kanalen voor jouw marketingstrategie
  donderdag 19 oktober 2023 om 19u
  In deze workshop leer je hoe je verschillende online kanalen kan gebruiken om je zichtbaarheid te vergroten en je bedrijfsdoelstellingen te bereiken.
   
 • Maak je website gebruiksvriendelijk
  dinsdag 24 oktober 2023 om 19u
  In deze workshop leer je wat een 'goede' website is en hoe je je website gebruiksvriendelijk kunt maken voor desktop, tablet en mobiel.
   
 • Communiceren met klanten via e-mailmarketing
  woensdag 25 oktober 2023 15u
  In deze workshop leer je hoe je e-mailmarketing kan gebruiken voor je bedrijf, waar je rekening mee moet houden voor je nieuwsbrieven uitstuurt, en hoe je een succesvolle e-mailmarketing strategie kan opzetten.
   
 • Laat je bedrijf groeien met YouTube
  donderdag 26 november 2023 om 19u
  In deze workshop zie je hoe de gegevens en inzichten van Google je helpen om je doelpubliek te bereiken via Youtube, en zo om te zetten in resultaten voor je bedrijf.
   
 • Creëer een contentstrategie voor je social media
  dinsdag 7 november 2023 om 19u
  Wat zien en lezen mensen graag op social media? Tijdens deze workshop leer je het belang van interactie en hoe je een contentkalender opstelt.
   
 • Doeltreffend schrijven voor je social media
  woensdag 8 november 2023 om 15u
  In deze workshop richten we ons op het geschreven gedeelte van social media-posts. Je leert hoe je je eigen stijl vindt, hoe je de doelgroep van je bedrijf kan aanspreken, en hoe je optimaal gebruik kan maken van de (korte) tijd en ruimte die je hebt.
   
 • Geef je presentatieskills een boost
  donderdag 9 november 2023 om 19u
  Tijdens deze workshop leer je hoe je krachtige presentaties kan maken die het publiek aanspreken. We laten je zien hoe belangrijk het is om een verhaal te vertellen en emoties te creëren, en hoe je dit kan vertalen naar een presentatie.
   
 • Aan de slag met videocontent
  On demand beschikbaar voor Vlajo-deelnemers en Vlajo-leercoaches na login in de GrowZone
  Tijdens deze workshop hebben we het over video, één van de snelst groeiende media in online marketing. Je leert je video strategie te ontwikkelen, krijgt een introductie tot Video Analytics en we delen een aantal handige tips & tricks waarmee je zelf met videocontent aan de slag kan.
   
 • Innoveren met design thinking
  On demand beschikbaar voor Vlajo-deelnemers en Vlajo-leercoaches na login in de GrowZone
  Design Thinking is een benadering die creativiteit en structuur combineert om grote problemen op te lossen. In deze workshop maak je kennis met het framework, zodat je het kunt gebruiken om het hele jaar door leuke en zinvolle persoonlijke projecten uit te bouwen.

Extra tip

 • Op de website CyberSimple kom je alles te weten over online veiligheid en blijf je op de hoogte rond online virussen, phishing, paswoordbescherming enz.