The Future Of...

Onze wereld is voortdurend in verandering, dat weten en voelen we allemaal. Maar, hoe zal de wereld eruit zien in 2030? In samenwerking met Deloitte organiseert Vlajo dit jaar opnieuw drie inspirerende sessies getiteld “The Future of…”, waarbij we leerlingen/studenten en leerkrachten/docenten meenemen naar de toekomst van drie ‘hot topics’: Learning, Media & Food. Welke trends zien we? Welke evoluties of transformaties veranderen ons landschap? Hoe gaan bedrijven, overheden en andere spelers in de ecosystemen hiermee om? Ontdek het hier! Als kers op de taart is er voor studenten hoger onderwijs een innovatiekamp!

Webinar Deloitte – The Future of Media

bekijk dit webinar on demand

Het medialandschap kent een enorme evolutie door de digitalisering. Zo merk je waarschijnlijk ook wel dat verschillende mediaspelers (denk maar aan lokale omroepen, sociale media, streamingplatformen, gamingplatformen, enz.) jouw aandacht proberen weg te kapen voor de neus van de competitie. We zien duidelijk dat er een krachtmeting is ontstaan tussen verschillende mediaspelers. Tijdens de ‘Future of Media’ Webinar gidst Deloitte je door de belangrijkste trends in het medialandschap en hun impact. Aan de hand van een aantal voorbeelden zullen wij verder ook nog illustreren hoe verschillende mediabedrijven zich positioneren in deze krachtmeting, met als hoop als winnaar uit de bus te komen.  

Webinar Deloitte – The Future of Food

bekijk dit webinar on demand

Tegen 2050  zullen er 10 miljard mensen voorzien moeten worden van voedsel. Daarnaast is voedsel nog steeds de meest bepalende factor voor de gezondheid van elk van ons. Dit kunnen we enkel bereiken door op een duurzame manier om te gaan met de productie en consumptie hiervan. Als één van de belangrijkste uitdagingen voor de mensheid zal de voedselindustrie een nieuwe richting moeten ingaan. Op 23 november kom je te weten welke verschillende richtingen er zijn en hoe elk individu zijn bijdrage kan leveren aan de “Future of Food”.

Webinar Deloitte – The Future of Learning

Bekijk dit webinar on demand
Onze wereld evolueert razend snel, trends zoals digitalisering, internationalisering en personalisering hebben een impact op het leren in het bedrijfsleven en het onderwijs. Maar hoe speelt het bedrijfsleven en het onderwijs in op deze trends? Welke rol speelt data in het samenstellen van leertrajecten? Hoe ver staan we met gepersonaliseerde leertrajecten? En hoe wordt sociaal leren gestimuleerd zowel in het onderwijs als in bedrijven?

Innovation Bootcamp i.s.m. Deloitte – The future of

Donderdag 31 maart 2022

Deloitte Zaventem - Gateway building Luchthaven Brussel Nationaal 1 J, 1930 Zaventem

Onze wereld is voortdurend in verandering, dat weten en voelen we allemaal. Maar, hoe zal de wereld eruit zien in 2030? Tijdens dit innovatiekamp nemen Vlajo en Deloitte je mee naar de toekomst van 3 hot topics: onderwijs (leren), media en voeding. Wil je je studenten een futuristische oplossing in één van deze domeinen laten bedenken? Twijfel dan niet langer en schrijf hen in voor dit innovatiekamp!


On demand beschikbaar in de Vlajo GrowZone

Deze webinars zijn reeds voorbij. Wil je ze alsnog bekijken? Log in in de Vlajo-website --> FAQ --> GrowZone

Webinar Deloitte: The Future of Work

De 'Future of Work’ is meer dan ooit zeer nabij. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Hoe zal het werk en de werkplaats van de toekomst er uit zien? Hoe kunnen jongere zich hier best op voorbereiden? Welke vaardigheden zullen het meest relevant zijn in 2030? Nathalie Vandaele, Human Capital Leader Deloitte, en Evy Spitaels, Deloitte-experte in Humanized Workplace, delen in dit webinar de laatste inzichten over de ‘Future of Work’.. 

Webinar Deloitte: The Future of Mobility

Hoe we ons verplaatsen van punt A naar punt B is in volle verandering. Indien we de klimaatdoelstellingen willen halen, zal de mobiliteit van morgen duurzamer, efficiënter en veiliger georganiseerd moeten worden. Benieuwd naar de impact van zelfrijdende voertuigen en elektrische steps? Wil je weten hoe deze golf door jou   en Deloitte versneld kan worden?Schrijf je dan in voor het webinar 'The Future of Mobility' dat Deloitte in samenwerking met Vlajo organiseert .

Webinar Deloitte: The Future of Health

Als het voorbije jaar iets heeft aangetoond, dan is het wel dat onze gezondheidszorg cruciaal is. Maar hoe ziet de toekomst van onze gezondheidszorg er uit? Welke rol is weggelegd voor duurzaamheid en wat zal de impact zijn van innovatie? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens het webinar over ‘The Future of Health’ dat Deloitte in samenwerking met Vlajo organiseert.