The Future Of...

Onze wereld is voortdurend in verandering, dat weten en voelen we allemaal. Maar hoe zal de wereld eruitzien in 2030? In samenwerking met Deloitte organiseert Vlajo dit najaar opnieuw een inspirerende webinarreeks getiteld ‘The Future of…’ waarbij we studenten en docenten meenemen naar de toekomst van drie ‘hot topics’: Mobility, Gaming & Financial Health. Welke trends zien we? Welke evoluties of transformaties veranderen ons landschap? Hoe gaan bedrijven, overheden en andere spelers in de ecosystemen hiermee om?

Future of Mobility | 17 november 2022

Samen met haar partners en klanten streeft Deloitte er naar om mobiliteit veiliger, duurzamer, toegankelijker en vlotter te maken. Wil jij te weten komen hoe zelfrijdende voertuigen en elektrische steps, maar ook bussen en trams kunnen bijdragen tot de Future of Mobility? Hoe de private en publieke sector de handen in elkaar moeten slaan om er een succes van te maken? Hoe Deloitte zelf haar steentje bijdraagt? Schrijf je dan in voor het webinar over The Future of Mobility op 17 november.

Future of Gaming | 24 november 2022

Wist je dat de omzet van de gaming sector in Europa groter is dan van die van de Europese box office en muzieksector samen? Dat in 2020 meer dan 660 miljoen euro omzet werd gegenereerd uit videogames in België? Maar ook dat de verhouding van gamende vrouwen en mannen ongeveer gelijk is? De ‘Future of Gaming’ is actueler dan ooit. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Wat zijn de trends wereldwijd? Wat is de situatie in België? Wat is de Metaverse en hoe zal het de sector beïnvloeden? Ontdek het op 24 november tijdens het webinar over The Future of Gaming.

Future of Financial Health | 01 december 2022

Meer dan ooit staat onze koopkracht onder druk. Prijzen voor elektriciteit, aardgas, voeding, reizen,… swingen de pan uit en drijven de inflatie omhoog. Gezinnen krijgen het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen en financieel gezond te blijven. Maar wat is nu eigenlijk financiële gezondheid? Hoe is het gesteld met de financiële gezondheid? Welke (digitale) initiatieven bestaan er al in de financiële sector? Ontdek het op 1 december in het webinar over The Future of Financial Health.


On demand beschikbaar in de Vlajo GrowZone

Deze webinars zijn reeds voorbij. Wil je ze alsnog bekijken? Log in in de Vlajo-website --> FAQ --> GrowZone

The Future of Media

Het medialandschap kent een enorme evolutie door de digitalisering. Zo merk je waarschijnlijk ook wel dat verschillende mediaspelers (denk maar aan lokale omroepen, sociale media, streamingplatformen, gamingplatformen, enz.) jouw aandacht proberen weg te kapen voor de neus van de competitie. We zien duidelijk dat er een krachtmeting is ontstaan tussen verschillende mediaspelers. Tijdens de ‘Future of Media’ Webinar gidst Deloitte je door de belangrijkste trends in het medialandschap en hun impact. Aan de hand van een aantal voorbeelden zullen wij verder ook nog illustreren hoe verschillende mediabedrijven zich positioneren in deze krachtmeting, met als hoop als winnaar uit de bus te komen.  

The Future of Food

Tegen 2050  zullen er 10 miljard mensen voorzien moeten worden van voedsel. Daarnaast is voedsel nog steeds de meest bepalende factor voor de gezondheid van elk van ons. Dit kunnen we enkel bereiken door op een duurzame manier om te gaan met de productie en consumptie hiervan. Als één van de belangrijkste uitdagingen voor de mensheid zal de voedselindustrie een nieuwe richting moeten ingaan. Op 23 november kom je te weten welke verschillende richtingen er zijn en hoe elk individu zijn bijdrage kan leveren aan de “Future of Food”.

The Future of Learning

Onze wereld evolueert razend snel, trends zoals digitalisering, internationalisering en personalisering hebben een impact op het leren in het bedrijfsleven en het onderwijs. Maar hoe speelt het bedrijfsleven en het onderwijs in op deze trends? Welke rol speelt data in het samenstellen van leertrajecten? Hoe ver staan we met gepersonaliseerde leertrajecten? En hoe wordt sociaal leren gestimuleerd zowel in het onderwijs als in bedrijven?

The Future of Work

De 'Future of Work’ is meer dan ooit zeer nabij. Maar hoe zit het nu eigenlijk? Hoe zal het werk en de werkplaats van de toekomst er uit zien? Hoe kunnen jongere zich hier best op voorbereiden? Welke vaardigheden zullen het meest relevant zijn in 2030? Nathalie Vandaele, Human Capital Leader Deloitte, en Evy Spitaels, Deloitte-experte in Humanized Workplace, delen in dit webinar de laatste inzichten over de ‘Future of Work’.. 

The Future of Mobility

Hoe we ons verplaatsen van punt A naar punt B is in volle verandering. Indien we de klimaatdoelstellingen willen halen, zal de mobiliteit van morgen duurzamer, efficiënter en veiliger georganiseerd moeten worden. Benieuwd naar de impact van zelfrijdende voertuigen en elektrische steps? Wil je weten hoe deze golf door jou   en Deloitte versneld kan worden?Schrijf je dan in voor het webinar 'The Future of Mobility' dat Deloitte in samenwerking met Vlajo organiseert .

The Future of Health

Als het voorbije jaar iets heeft aangetoond, dan is het wel dat onze gezondheidszorg cruciaal is. Maar hoe ziet de toekomst van onze gezondheidszorg er uit? Welke rol is weggelegd voor duurzaamheid en wat zal de impact zijn van innovatie? Dit en nog veel meer kom je te weten tijdens het webinar over ‘The Future of Health’ dat Deloitte in samenwerking met Vlajo organiseert.