International Marketplaces

neem deel aan verkoopdagen in Europese landen


Het is voor Vlajo een belangrijke opdracht om jullie te boeien voor internationaal ondernemen. Je kan er niet vroeg genoeg mee starten. Reeds op de schoolbanken dienen jongeren overtuigd te worden van de opportuniteiten die kunnen gerealiseerd worden dankzij een positief Europees denken. Vlajo wil een open en performante structuur bieden om het toekomstig ondernemend potentieel in Vlaanderen te overtuigen van de Europese integratie en -handel.

De internationale ontmoeting vormt een basis voor de ‘verrijking’ van de economie. Het is maar door grenzen te overschrijden, zich nieuwsgierig open te stellen voor andere culturen dat er vriendschap en samenhorigheid kan groeien tussen deze verschillende culturen.

Vlajo wil jullie hier graag mee helpen. Wil jij je producten in het buitenland aan de man brengen?  

Enkele landen uit onze Europese koepelorganisatie JA Europe nodigen je uit.

 • Neem deel aan de International Student Company Meetup in Estland 23-25 januari 2024
   
 • Wenen nodigt uit!

  JA Marketplace in Vienna taking place from 15 to 17 March 2024. We will be happy to welcome teams from your country!

 • JA Lithouwen organiseer nodigt internationaal uit. Lees er alles over.

 • Trek met je Mini-onderneming naar Riga 18-20 april 2024 Internationaal Student Company Festival en Lerarenconferentie

   Het International Festival of Pupil Training Companies and Teachers' Conference is een van de grootste internationale beurzen in Europa, die jaarlijks begin april door JA Letland in Riga wordt georganiseerd. Tussen de 80 en 100 Mini-ondernemingen uit Europa en andere delen van de wereld komen bijeen op het festival, met in totaal maximaal 500 deelnemers aan het evenement. Het is een internationale wedstrijd die middelbare scholieren de kans geeft hun bedrijf te ontwikkelen en de concurrentiekracht ervan te vergelijken met Mini-ondernemingen in andere landen.  Je doet in Letland internationale contacten op en wisselt ervaringen uit. Tijdens de lerarenconferentie vindt ook een internationale uitwisseling van ervaringen van economiedocenten plaats.
  •  

Vlajo-projectcoördinator voor International Marketplaces

Karine Soete | karine.soete@vlajo.org | 016 29 84 14