Gimv helpt Start Academy alumni groeien

Gimv helpt Start Academy alumni groeien

Op 30 november verwelkomde Gimv alle finalistenteams van Start Academy van de voorbije twee jaren. 8 van de 12 studententeams kregen de smaak van het ondernemen te pakken en groeiden na hun deelname aan onze businessplanwedstrijd door tot kleine start-ups. Stuk voor stuk jonge starters die de stap wagen en hun eigen onderneming uit de grond stampen. Gimv bracht hen samen tijdens een informele meet & greet.

De laureaten maakten kennis met elkaar en met de consultants van Gimv bij een hapje en een drankje. Bovendien kregen de finalistenteams de kans hun bedrijfje voor te stellen tijdens een elevator pitch. De jury bestond uit ervaren Gimv-consultants die de startende ondernemers op de proef stelden en hen opbouwend advies gaven voor hun toekomst.  

  Bekijk hier een aantal sfeerimpressies