Word één dag Ondernemer voor de Klas

en stimuleer ondernemerschap voor het leven

van 11 januari tot 5 maart 2021
 

 

Investeer in de toekomst van morgen!

Onderwijsprofessionals werken dag na dag aan een “nieuwe normaal” in die belangrijke functie die onderwijs inneemt in de samenleving: jongeren voorbereiden op uitdagingen die we nog niet kennen. Ondernemers staan ook voor grote uitdagingen: hoe slaagt u erin om met veerkracht en doorzetting, creativiteit en innovatie een antwoord te geven aan de vele beproevingen van de 1,5 meter economie? Tijdens Ondernemers voor de Klas deelt u uw verhaal met de leerlingen. Uw boodschap was nog nooit zo actueel.

Met een belangrijke studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen waarop u als ondernemer/ bedrijfsleider een antwoord kunt geven! Als ondernemer treedt u in dialoog met jongeren die misschien morgen bij u solliciteren. U geeft hen een echte ‘ondernemersattitude’ en positieve beeldvorming over ondernemerschap mee.

Verwachtingen

  • U maakt zich twee uur vrij om een gastles te geven binnen uw regio. 
  • Wij rekenen op uw enthousiasme om met de jongeren in dialoog te gaan.
     

Vlajo ondersteuning

Vlajo zoekt een geschikte klas die aansluit bij uw bedrijfsprofiel en  voorziet een PowerPoint-presentatie met tips om uw gastles uit te werken. Uiteraard is Wendy, coördinator van Ondernemers voor de Klas, uw aanspreekpunt tijdens het hele project.

Inschrijven

 

 

  • In het verleden reeds deelgenomen aan Ondernemers voor de Klas?

Wacht gerust de automatische mail 'Uitnodiging Deelname Ondernemers voor de Klas 2021' af. Deze mail wordt automatisch verzonden op 20/6, 5/7, 5/8 en 5/9.

Deze mail bevat een persoonlijke link waarmee u automatisch inlogt. Uw persoonlijke gegevens kunt u indien nodig zelf aanvullen naast het doorgeven van uw beschikbare data voor deze editie.
Indien uw mailadres gewijzigd is t.o.v. een vorige editie, mail Wendy Smets om uw nieuw mailadres door te geven.

  • U neemt voor het eerst deel?

Contacteer programmaverantwoordelijke Wendy Smets om u kandidaat te stellen als gastspreker.

! Inschrijven best vóór 25/9, want de leerkrachten kunnen vanaf eind september hun voorkeuren doorgeven.

Veiligheidsmaatregelen

  • Voor elke gastles vragen we alle betrokken partijen de geldende veiligheidsnormen te respecteren. De school neemt hierin het voortouw.
  • Wanneer de gastles niet mag doorgaan omwille van regeringsmaatregelen, voorzien wij de optie om deze digitaal te organiseren.

Vlajo-projectcoördinator voor Ondernemers voor de Klas

Wendy Smets | ondernemersvoordeklas@vlajo.org | 016 29 84 01

 


Ondernemers voor de Klas is een Vlajo-initiatief in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, Ondernemersplatform ETION en VKW Limburg én projectpartners JCI Vlaanderen, essenscia vlaanderen en BNP Paribas Fortis.