Word één dag Ondernemer voor de Klas

en stimuleer ondernemerschap voor het leven

van 13 januari tot 6 maart 2020
 

 

 

 

 

Investeer in de toekomst van morgen!

 

Met een belangrijke studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen waarop u als ondernemer/ bedrijfsleider een antwoord kunt geven! In dit project kunt u jongeren inspireren met uw expertise, passie en energie. Als ondernemer treedt u in dialoog met jongeren die misschien morgen bij u solliciteren en tewerk gesteld worden. U geeft hen een echte ‘ondernemersattitude’ en positieve beeldvorming over ondernemerschap mee.

Verwachtingen

Een 2-tal uurtjes van uw kostbare tijd. Engagement: contact met de leerkracht/docent (zij contacteren u) om tot concrete afspraken te komen betreffende inhoud, praktische zaken,… Enthousiasme om met de jongeren in dialoog te gaan.
 

Vlajo ondersteuning

Vlajo zoekt een geschikte klas die aansluit bij uw bedrijfsprofiel.

  • Voorbeeld PowerPoint presentatie: in deze presentatie komen verschillende items aan bod met telkens een woordje uitleg. Aan de hand hiervan kunt u uw eigen ervaring en kennis naar voren brengen. De voorbereidingstijd wordt zo tot een minimum beperkt!
     
  • Tip: Bekijk hier welke mogelijke onderwerpen besproken kunnen worden tijdens uw gastles.
     

Inschrijven

 

 

  • In het verleden reeds deelgenomen aan Ondernemers voor de Klas?

Wacht gerust de automatische mail 'Uitnodiging Deelname Ondernemers voor de Klas 2020' af. Deze mail wordt automatisch verzonden op 20/6, 5/7, 5/8 en 5/9.

Deze mail bevat een persoonlijke link waarmee u automatisch inlogt. Uw persoonlijke gegevens kunt u indien nodig zelf aanvullen naast het doorgeven van uw beschikbare data voor deze editie.
Indien uw mailadres gewijzigd is t.o.v. een vorige editie, klik hier om uw nieuw mailadres door te geven.

  • U neemt voor het eerst deel?

Contacteer programmaverantwoordelijke Wendy Smets hier om u kandidaat te stellen als gastspreker
​​​​

Vlajo-projectcoördinator voor Ondernemers voor de Klas

Wendy Smets | ondernemersvoordeklas@vlajo.org | 016 29 84 01

 


Ondernemers voor de Klas is een Vlajo-initiatief in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, Ondernemersplatform ETION en VKW Limburg én projectpartners JCI Vlaanderen, essenscia vlaanderen en BNP Paribas Fortis.