Word één dag Ondernemer voor de Klas

en stimuleer ondernemerschap voor het leven

van 14 januari tot 1 maart 2019
 

Ondernemingszin aanmoedigen is cruciaal. Creatief denken, initiatief durven nemen, de handen uit de mouwen steken, doorzetten, falen en van nul herbeginnen,… het zijn stuk voor stuk competenties die je ontwikkelt als ondernemer en waarvan je levenslang de vruchten plukt. Aan ons om ondernemende talenten te stimuleren zodat ze op jonge leeftijd al ontbolsteren.

Chokri Mahassine - organisator van Pukkelpop

Onze jongeren zin geven om in het bedrijfsleven te stappen en zelf ondernemer te worden is van essentieel belang voor de toekomst van Vlaanderen. Wij als bedrijfsleiders en ondernemers kunnen het verschil maken door onze studenten toe te spreken en ze te motiveren met onze levensechte verhalen. Zorgen dat ze hun talenten ontdekken en dat ze durven de stap zetten naar ondernemerschap, dat is ons doel met Ondernemers voor de Klas van Vlajo.

Dominique Leroy - CEO Proximus

Investeer in de toekomst van morgen!

Met een belangrijke studie- of beroepskeuze in het vooruitzicht zitten heel wat jongeren met belangrijke vragen waarop u als ondernemer/ bedrijfsleider een antwoord kunt geven! In dit project kunt u jongeren inspireren met uw expertise, passie en energie. Als ondernemer treedt u in dialoog met jongeren die misschien morgen bij u solliciteren en tewerk gesteld worden. U geeft hen een echte ‘ondernemersattitude’ en positieve beeldvorming over ondernemerschap mee.
 

Bekijk de uitnodiging

Verwachtingen

Een 2-tal uurtjes van uw kostbare tijd. Engagement: contact met de leerkracht/docent (zij contacteren u) om tot concrete afspraken te komen betreffende inhoud, praktische zaken,… Enthousiasme om met de jongeren in dialoog te gaan.
 

Vlajo ondersteuning

Vlajo zoekt een geschikte klas die aansluit bij uw bedrijfsprofiel.

  • Voorbeeld PowerPoint presentatie: in deze presentatie komen verschillende items aan bod met telkens een woordje uitleg. Aan de hand hiervan kunt u uw eigen ervaring en kennis naar voren brengen. De voorbereidingstijd wordt zo tot een minimum beperkt!
     
  • Tip: Bekijk hier welke mogelijke onderwerpen besproken kunnen worden tijdens uw gastles.
     

Inschrijven

 

  • In het verleden reeds deelgenomen aan Ondernemers voor de Klas?

Wacht gerust de automatische mail 'Uitnodiging Deelname Ondernemers voor de Klas 2019' af. Deze mail wordt automatisch verzonden op 20/6, 5/7, 5/8 en 5/9.

Deze mail bevat een persoonlijke link waarmee u automatisch inlogt. Uw persoonlijke gegevens kunt u indien nodig zelf aanvullen naast het doorgeven van uw beschikbare data voor deze editie.
Indien uw mailadres gewijzigd is t.o.v. een vorige editie, klik hier om uw nieuw mailadres door te geven.

  • U neemt voor het eerst deel?

Contacteer programmaverantwoordelijke Wendy Smets hier om u kandidaat te stellen als gastspreker
​​​​

Vlajo-projectcoördinator voor Ondernemers voor de Klas

Wendy Smets | ondernemersvoordeklas@vlajo.org | 016 29 84 01

 


Ondernemers voor de Klas is een Vlajo-initiatief in samenwerking met structurele partners Pulse Foundation, Ondernemersplatform ETION en VKW Limburg én projectpartners JCI Vlaanderen, essenscia vlaanderen en BNP Paribas Fortis.