Small Business Project - wedstrijd

ga de uitdaging aan en word dé Vlajo SBP van het Jaar 


Nemen je studenten deel aan de formule ‘Small Business Project – full’ en wil je hen zien schitteren tijdens nationale en internationale wedstrijden? Moedig je studententeams dan aan om zich in te schrijven voor de wedstrijd ‘Dé Vlajo SBP van het Jaar’!

Wat houdt de wedstrijd 'dé Vlajo SBP van het Jaar' in? 

Vlajo gaat elk jaar op zoek naar het sterkste Small Business Project – full doorheen de wedstrijd ‘Dé Vlajo SBP van het Jaar’. De wedstrijd verloopt in verschillende rondes:

  • Voorselectie op basis van wedstrijddossier

Tijdens de eerste ronde dienen de studententeams een wedstrijddossier in. Op basis van de dossiers worden per provincie de beste teams geselecteerd. Deze teams stromen door naar de provinciale finales. 

  • Provinciale finales 

Tijdens de tweede ronde pitchen de weerhouden teams hun uitgewerkt ondernemingsidee op de provinciale finales. Per provincie worden de twee beste teams weerhouden.

  • Vlaamse finale 

Tijdens de derde ronde pitchen de weerhouden teams hun uitgewerkt ondernemingsidee op de Vlaamse finale. Uiteindelijk komt er één winnaar uit de bus. Dit studententeam mag zich ‘Dé Vlajo SBP van het jaar’ noemen.

  • Europese finale 

Tijdens de vierde ronde stroomt het winnend team van de Vlaamse finale door naar de Europese finale.

Blaakt jullie Small Business Project - full van ondernemerszin, creativiteit, enthousiasme en teamspirit? Hebben jullie een creatief, innovatief product of dienst klaar om de markt te veroveren? Hebben jullie zin om Vlaanderen te vertegenwoordigen tijdens de Europese finale? Aarzel niet! Dan zijn jullie de geknipte deelnemers voor de wedstrijd ‘Dé Vlajo SBP van het Jaar’.

Wie kan deelnemen aan deze wedstrijd? 

De wedstrijd ‘Dé Vlajo SBP van het Jaar’ staat open voor alle studententeams die de formule ‘Small Business Project – full’ volgen.

Studententeams die de formules ‘Small Business Project – concept’ of ‘Small Business Project – best’ volgen, kunnen deelnemen aan Start Academy. Start Academy is een wedstrijd voor studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee. De jury gaat op zoek naar beste ondernemingsideeën. Meer info over deze wedstrijd vind je terug op www.start-academy.be.

Hoeveel kost deelname aan deze wedstrijd? 

Deelname aan 'Dé Vlajo SBP van het Jaar' is volledig gratis!

Meer info?

Wil je graag meer info over de wedstrijd ‘Dé Vlajo SBP van het Jaar’? Neem dan contact op met de Vlajo-coördinator van jouw regio. Jouw Vlajo-coördinator geeft graag meer uitleg over deze fantastische wedstrijd!