Workshops

online tips voor zelfsturende kinderen

 

Wat heeft Vlajo Basisonderwijs te bieden?

Bij Vlajo basisonderwijs lopen er ondertussen inhoudelijke en praktische vragen binnen van leerkrachten die voor de corona-maatregelen reeds met ons samenwerkten, of interesse toonden in onze aanpak. Vlajo zet optimaal in op zelfsturende vaardigheden bij kinderen. Die nu nog meer van belang zijn.

Om deze leercoaches van de juiste input te voorzien werden er reeds een aantal online sessies georganiseerd. We zijn heel blij dat leerkrachten ook de weg naar Vlajo vinden via de digitale weg. Heb je zelf ook verdere vragen over zelfsturing en creativiteit ? Wil je graag meer ondernemende opdrachten? Wil je graag inkijk in ons ondernemend project ‘De Vlajo Droomfabriek’ ? We geven je graag telefonisch of via een onlinegesprek meer uitleg over onze workshops en projecten.

Of als je bezig bent met de planning van volgend schooljaar en reeds een workshop of studiedag wil boeken dan kan je terecht bij je regiocoördinator.

Ondernemende vaardigheden bij kinderen stimuleren

Ons hoofddoel blijft ondernemende vaardigheden bij kinderen stimuleren. Daarom dat we via filmmateriaal ouders op een creatieve en ondernemende manier in beweging zetten. Dit met eenvoudige opdrachten en organisatorische tips voor kinderen en ouders! Dit alles om de zelfstandigheid bij kinderen te vergroten en het juist haalbaarder maakt om werk en gezin te combineren. Samen slaan we de handen in elkaar !

Volg ons ook op facebook voor meer tips en bekijk alvast de onderstaande filmpjes!

Neem contact met ons op