Onze waarden

 

 

 

Vlajo inspireert talent

ELK TALENT IS WAARDEVOL, ELK TALENT TELT

Langs het Vlajo traject wordt heel wat talent blootgelegd. Jongeren ontdekken hun eigen potentieel, ontwikkelen hun talenten, nemen een rol op zich en gaan op zoek naar hun interesses. In de Vlajo doe-leerprogramma’s staan zelfontdekking, zelfontplooiing en zelfmanagement centraal. Maar ook leercoaches, klasbegeleiders, droomcoaches en vrijwilligers uit het bedrijfsleven krijgen via de unieke samenwerkingsvormen bij Vlajo andere kansen.
 

 

 

Vlajo als kwaliteitslabel

JONGEREN DIE DEELNEMEN versterken hun ONDERNEMERSCOMPETENTIES

Kwaliteit is een belangrijke waarde voor Vlajo. Vlajo kan de kwaliteit van haar projecten garanderen omdat ze voldoen aan de pedagogische en educatieve eisen van het onderwijs. Bovendien staan bij Vlajo 26 ondernemende werknemers met passie en deskundig advies klaar voor jongeren en leerkrachten/docenten om hun traject op te volgen.
 

 

 

Vlajo is fun

ZE DOEN HET OMDAT ZE HET GRAAG DOEN

Ondernemen is vaak hard werken, maar bevat ook vele leuke momenten. Bij Vlajo hechten we grote waarde aan het ‘fun’ gehalte. Er valt altijd iets te beleven. Zowel deelnemende jongeren, hun leercoaches als vrijwilligers getuigen hiervan. Via kick-off events, trainingsdagen, wedstrijden, innovatiekampen, verkoopdagen, start-en slothappenings, internationale markten… worden unieke momenten en succeservaringen gecreëerd die bijblijven.