Vrijwilligerswerk


Je herkent ze vast binnen je organisatie: mensen die het voortouw nemen, hun nek uitsteken en ergens voor gaan. Juist zij maken bedrijven succesvol. Sterker nog, ondernemende mensen zijn het fundament van onze economie. Net daarom bestaat Vlajo. Wij stellen alles in het werk om de ondernemingszin van jongeren aan te wakkeren. Zo ontstaan nieuwe ondernemers die weer voor werkgelegenheid zorgen. Om te blijven investeren in jonge, ambitieuze mensen hebben wij jouw hulp hard nodig!

Engageer je bij Vlajo en profiteer van jeugdig ondernemerschap en ons interessante netwerk.

Word droomcoach van een studentenonderneming (secundair en hoger onderwijs)

Begeleid een team in het secundair of hoger onderwijs tijdens het runnen van hun studentenonderneming.

Word één dag (STEM) Ondernemer voor de Klas

Investeer in de toekomst. Inspireer onze jongeren met jouw expertise, passie en energie!

Word jurylid

Jouw organisatie kan Vlajo ook helpen door het aanleveren van juryleden voor onze vele wedstrijden (provinciale finales, Vlaamse finales, Vlajo Innovatiekampen, voorrondes Start Academy,…)

Word gastspreker of coach in het hoger onderwijs

Jouw organisatie kan Vlajo ook helpen door het aanleveren van gastsprekers (experts) voor onze vele Small Business Projects (studentenondernemingen) in het hoger onderwijs. Gezien deze SBP’s in heel diverse opleidingen actief zijn (agro- en biotechnologie, ingenieurs, accountancy en fiscaliteit, ICT, eventmanagement,...), heeft Vlajo ook nood aan gastsprekers uit verschillende domeinen.

Daarnaast zijn we steeds op zoek naar enthousiaste coaches die een team willen begeleiden in hun traject tijdens de Start Academy-wedstrijd.