Vlajo POP-UP Shopping @ Promenade SC Kapellen

feb 02

Vlajo POP-UP Shopping @ Promenade SC Kapellen Startdag voor de mogelijkheid...

02/02/2022 01:00 02/02/2022 01:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo POP-UP Shopping @ Promenade SC Kapellen

Startdag voor de mogelijkheid een heus winkelpand uit te baten in het Promenade Shoppingcenter Kapellen, dit per halve of hele dag, keuze uit een woensdag, vrijdag of zaterdag, tussen 2 februari en 21 mei. Unieke verkoopkans voor miniondernemingen, studentenbedrijven en SBP's uit de Provincie Antwerpen.

Info en inschrijven:

https://events.clicla.me/EventTool/event/2649/

DD/MM/YYYY

Startdag voor de mogelijkheid een heus winkelpand uit te baten in het Promenade Shoppingcenter Kapellen, dit per halve of hele dag, keuze uit een woensdag, vrijdag of zaterdag, tussen 2 februari en 21 mei. Unieke verkoopkans voor miniondernemingen, studentenbedrijven en SBP's uit de Provincie Antwerpen.

Info en inschrijven:

https://events.clicla.me/EventTool/event/2649/