Ribbedebie...met Vlajo naar Walibi!

Ribbedebie...met Vlajo naar Walibi!


Zaterdag 6 mei 2017  wordt een dag om naar uit te kijken. Vlajo organiseert dan - speciaal voor jou - de Vlajo Awards, een grote en feestelijke slotshow in wervelend Walibi. Maar liefst 2.500 Vlaamse leerlingen en studenten komen er samen om hun ondernemende jaar af te sluiten.

Tijdens een wervelende slotshow richten we de spots op de beste studentenondernemingen van 2017. Voor het secundair onderwijs: dé Mini-onderneming van het Jaar. Voor het hoger onderwijs: dé SBP van het Jaar en de winnaar van businessplanwedstrijd Start Academy. Vlaams minister Philippe Muyters reikt de prijzen uit. Verwacht jullie aan een heus spektakel. Presentatrice van dienst is de vrolijke spring-in-'t-veld Laura Tesoro. Fun gegarandeerd! 

Na de show mag je uiteraard op ontdekking in het pretpark, samen met je ondernemersteam, vrienden, vriendinnen,... De thrill van je leven krijgen in de spectaculaire 'Pulsar', de nieuwste attractie die alles combineert: snelheid, water en vrije val? Of ondersteboven hangen in de Vampire? Of raften op de duizelingwekkende Radja River? Het kan en mag allemaal op zaterdag 6 mei!   

Jij bent onze VIP! Vlajo-bussen pikken jou en je vrienden op in jullie provincie en brengen jullie ook weer veilig thuis. 

Info en inschrijvingen?

Jongeren Jieha/ Stube/ Mini/ SBP/ Attest2Start

  • ontvangen een mail (januari + februari + maart) met alle praktische informatie
  • op het mailadres waarmee je bij Vlajo bent geregistreerd

Leercoaches Jieha/ Stube/ Mini/ SBP/ Attest2Start

  • ontvangen hun persoonlijke uitnodiging halfweg maart per post en kunnen zich dan pas inschrijven. Elke uitgenodingde leercoach mag gratis met zijn/haar gezinsleden (max.4) komen.

Leercoaches Blik/VlajoChallenge/Talent4Event

  • ontvangen een uitnodiging per mail ontvangen om zich samen met hun klas in te schrijven. Elke uitgenodingde leercoach mag gratis met zijn/haar gezinsleden (max.4) komen.

Opgelet!

  • Enkel de eerste 2.500 inschrijvingen mogen zich een dagje uitleven in Walibi. Wees dus snel!

Je studentenonderneming was een hele uitdaging. Mis deze bekroning op je geleverde prestaties dan ook niet...

Joepie, met z'n allen naar Walibi!