Schrijf je nu in voor de VLEW-studiedag 'Retail in beweging' op 14 november

Schrijf je nu in voor de VLEW-studiedag 'Retail in beweging' op 14 november

Op dinsdag 14 november organiseert de VLEW een studiedag voor leerkrachten met als thema 'Retail in beweging'. Dat de retailwereld in beweging is, hoeven we jullie niet meer te vertellen. Tijdens een vorige studiedag van de VLEW werd een focus gelegd op e-business en e-commerce. Ondanks de populariteit van online shoppen zijn heel wat winkels op zoek naar een nieuwe beleving voor de klanten. Die nieuwe trends wil de VLEW graag meegeven aan leerkrachten. 

‘Retail in beweging’ is een thema dat gelinkt kan worden aan heel wat leerplannen van het economieonderwijs over de verschillende vakken en onderwijsvormen heen. De studiedag zal leerkrachten dan ook heel wat nieuwe inzichten geven die men in de dagelijkse klaspraktijk kan toepassen. De VLEW heeft dan ook voor een uitgebreid en divers aanbod gekozen, dat voor leerkrachten op alle niveaus linken heeft met de klaspraktijk.

Meer info en inschrijven kan via deze link http://www.vlew.be/studiedag.php