Vlajo Awards 2018: mis onze spetterende slothappening in Walibi niet

Vlajo Awards 2018: mis onze spetterende slothappening in Walibi niet

Zaterdag 28 april 2018 wordt een dag om naar uit te kijken. Vlajo organiseert dan haar 4e editie ‘Vlajo Awards’, een grote en feestelijke slothappening in wervelend Walibi. 2.500 Vlaamse leerlingen en studenten zullen er samenkomen om hun ondernemend jaar af te sluiten.

Tijdens deze spetterende slotshow richten we de spots op de beste studentenondernemingen van 2018. Voor het secundair onderwijs: dé Mini-onderneming van het Jaar. Voor het hoger onderwijs: dé SBP van het Jaar en de winnaar van ideeënwedstrijd Start Academy. Vlaams minister Philippe Muyters reikt de prijzen uit. Verwacht je aan een heus spektakel. Presentator van dienst is Peter Van de Veire. Fun verzekerd!

Begeleid je als enthousiaste leerkracht/docent je leerlingen/studenten bij één van onze Vlajo-programma’s? Of ben je een trouwe partner van ons? Begin maart 2018 ontvang je per post een persoonlijke uitnodiging voor jou, jouw partner en kinderen. 

Leerlingen en studenten kunnen zich inschrijven vanaf maandag 22 januari, ze houden dus best hun mailbox in de gaten voor meer info!

Afspraak op zaterdag 28 april in Walibi, save the date! 

Inschrijven

Vragen?