Françoise Chombar trapt STEM Ondernemers voor de Klas 2019 op gang

Françoise Chombar trapt STEM Ondernemers voor de Klas 2019 op gang

Editie 2019 van STEM Ondernemers voor de Klas gaat van start met een onderneemster van formaat. Françoise Chombar, de CEO van de chipproducent Melexis en de leading lady van de Belgische techsector, zal in april 2019 de 2e editie van STEM Ondernemers voor de Klas op gang trappen. 

Voel je je als ondernemer, bedrijfsleider of manager ook geroepen om je STEM-carrièreverhaal te delen met onze jonge generatie? Contacteer projectverantwoordelijke Wendy Smets om je kandidaat te stellen als gastspreker.

Namens het volledige Vlajo-team wensen we Françoise Chombar van harte proficiat met de Global Prize for Women Entrepreneurs 2018Een wereldwijde erkenning voor haar ondernemerschap en maatschappelijk engagement voor STEM,  voor vrouwen.  Vlajo is trots op haar boegbeeld STEM Ondernemers voor de Klas.