Een minister op bezoek?

Een minister op bezoek?

Met de VOKA Open Bedrijvendag krijg je die kans! Ook in 2019 trekken Vlajo en Voka Open Bedrijvendag verder op missie om de schoolgaande jeugd dichter bij het bedrijfsleven te brengen. Jongeren die beroepen aan het werk hebben gezien, bedrijven hebben bezocht en mochten ontdekken hoe het er op de werkvloer aan toe gaat, maken beter gefundeerde studiekeuzes én hebben een grotere vijver om uit te vissen tijdens hun zoektocht naar het perfecte beroep. Onbekend is onbemind, weet je wel. Zowel de bedrijven als de scholen die vorig jaar deelnamen aan de klasbezoeken waren laaiend enthousiast over het project, dus herhalen we dit opnieuw in 2019.

Deze klas won in 2018 minister Muyters!

   

Affiches

De affiche wordt eind augustus verspreid naar de scholen. Wil je nu reeds een aantal affiches ontvangen? Je kan via mail  extra exemplaren opvragen (ines@openbedrijvendag.be) en meer info verkrijgen. Of klik op de foto hieronder en bewonder de affiche nu reeds.

     

Deelnemen?

Surf naar www.openbedrijvendag.be/bezoekers/company-search. Daar vind je alle deelnemende bedrijven die op zondag 6 oktober 2019 de deuren open gooien voor het grote publiek. Kies een bedrijf en mail je keuze naar ines@openbedrijvendag.be. Wij proberen dé ideale match te maken.

Vermeld in je mail zeker:

  1. Naam van de school
  2. Adres van de school
  3. Naam van de leerkracht
  4. E-mailadres van de leerkracht
  5. Dag en uur waarop je het bedrijf graag wil bezoeken (Nieuw dit jaar: je kan een bezoek aanvragen tussen 2 september 2019 en 31 december 2019!)
  6. Grootte van de groep

We sturen je aan het einde van de zomer nog een herinnering, maar kruis alvast 6 oktober al aan in je agenda! Wil je intussen meer info? Ga dan geregeld eens kijken op www.openbedrijvendag.be/scholen.

En die minister?

Uit alle deelnemende klassen wordt er eentje uitgekozen door de jury, misschien wel jullie klas?