Van schoolproject tot volwaardig bedrijf: vier ingenieursstudenten lanceren beschermende wielerbroek

Van schoolproject tot volwaardig bedrijf: vier ingenieursstudenten lanceren beschermende wielerbroek

Velusta in Het Laatste Nieuws, en hoe! Als succesvolle jonge ondernemers een toonbeeld voor startende student-ondernemers. Een inspirerend verhaal van onze alumni Jarid Janssens (23), Benjamin Stuer (23), Joren Vervoort (26) en Luka Šeparoviz (23). Een wielerbroek ontwikkelen die renners volledige bescherming biedt bij een zware  valpartij op het asfalt. Dat was het idee van deze vier jonge  ingenieursstudenten toen ze de krachten bundelden voor een afstudeerproject aan de Universiteit Antwerpen. Het eindresultaat viel meermaals in de prijzen. De fictieve schoolonderneming is nu een echt bedrijf geworden. Velusta brengt nog dit jaar de eerste broeken op de markt.

Lees hieronder het volledige krantenartikel, verschenen in Het Laatste Nieuws op zaterdag 3 oktober 2020.