Label You wint Vlajo Alumni Entrepreneurship Award

Label You wint Vlajo Alumni Entrepreneurship Award

Start Academy-finalist Label You wint de Vlajo Alumni Entrepreneurship Award! Label You brengt een genderneutrale kledinglijn op de markt onder het motto "be your own label". Met een knap filmpje, een maatschappelijk relevante boodschap en bakken vol ambitie wisten de enthousiaste student-ondernemers van Label You de jury te overtuigen! 

Het komende jaar kan Label You hun start-up kickstarten in het netwerk van co-workingspace Fosbury & Sons. Veel succes Label you! 

Start Academy 

Vlaanderen bulkt van jong ondernemend talent! Start Academy wil studenten hoger onderwijs met een ondernemingsidee ontdekken én een duwtje in de rug geven om hun ondernemingsdroom in realiteit om te zetten.

Doorheen het begeleidingstraject (workshops en webinars) ontdekte Label You dat er potentieel in hun ondernemingsidee zit en gaven ze hun ondernemingsidee vorm. Als deelnemend team konden ze rekenen op de ondersteuning van een persoonlijke coach en een reeks van experts
Het begeleidingstraject mondt uit in een pitch o' clock. Tijdens de pitch o' clock stelde LabelYou hun ondernemingsidee voor aan een professionele jury en het werd erg gewaardeerd! De jury selecteert - op basis van vooraf gecommuniceerde criteria - de zes ‘beste’ ideeën. Deze teams stromen door naar de finale van Start Academy, en ja hoor: Label You was erbij!

Ook na het behalen van hun diploma blijft Vlajo jongeren ondersteunen. Met behulp van het Vlajo Alumni netwerk krijgen oud-deelnemers de kans om in contact te komen met andere alumni, om te luisteren naar hun ervaring en verhalen en om elkaar te ondersteunen. De alumni krijgen ook de kans om tal van events en activiteiten bij te wonen. Deze duizenden afgestudeerden vormen samen een krachtig netwerk waarin Vlajo graag actief wil blijven investeren. De alumni vormen niet alleen een inspiratiebron voor elkaar maar kunnen ook nieuwe deelnemers inspireren om deel uit te maken van het Vlajo avontuur.