STEM-gastspreker zoekt toffe klas of school

STEM-gastspreker zoekt toffe klas of school

Leerlingen moeten telkens opnieuw keuzes maken. Over hun studies en uiteindelijk over hun beroep. STEM-beroepen zijn de beroepen van de toekomst, en jongeren vragen zich af of een STEM-carrière wel iets voor hen is. Welke toekomstmogelijkheden biedt een wetenschapsrichting? Is een STEM-studiekeuze en job me op het lijf geschreven? Wat verwachten STEM-bedrijven van werknemers?

Wie kan jongeren beter helpen om hen warm te maken voor een loopbaan in techniek, technologie en wetenschappen dan zij die er beroepsmatig elke dag gepassioneerd mee bezig zijn? Met passie en energie kunnen zij wetenschapsleerlingen introduceren in de wondere wereld van de STEM-beroepen en hen motiveren een actieve rol op te nemen in de ambities richting betere wereld.

Doelgroep

Secundair onderwijs ALLE jaren en voor ALLE studierichtingen, een andere invalshoek per graad:

Jouw klas inschrijven?

Dat kan vanaf nu! Na login kan je je keuze maken uit de vele beschikbare gastsprekers.

  • Je hebt reeds een login op onze website?
    -> Log in en maak je keuze.
  • Je hebt nog geen login?
    -> Aan de hand van dit stappenplan kan je snel aan de slag.

 

           


 

Partners van STEM Ondernemers voor de Klas

Met dit onderwijsproject wil Vlajo de brug slaan tussen STEM-bedrijven en STEM-klassen. Zo wil Vlajo STEM-interesse bij onze schoolgaande jongeren stimuleren. Vlajo bundelt samen met structurele STEM-partners haar krachten voor dit unieke onderwijsproject.