Throwback GEN-E Istanbul

Throwback GEN-E Istanbul

Vlajo kijkt terug op een feestelijke zomer. Van 11 tot 14 juli mochten we de Vlaamse crème de la crème van onze ondernemende jeugd naar Turkije sturen voor Gen-E, hét grootste ondernemerschap-event van Europa. Duizenden jonge ondernemers vanaf 15 jaar kwamen er samen om hun verhaal te delen, realisaties te tonen en te gaan voor titels zoals ‘Dé Onderneming en Beste Start-up van het Jaar’. En ja, hoor… we vielen in de prijzen!

  • Alumni Leadership Award by Delta Airlines – University Level: Jelle Peeters van SomeThin | Hogeschool PXL
  • Future Food Solution Award by EIT Food: LupiLicious | UCLL Hogeschool
  • TES Award most entrepreneurial school: Universiteit Antwerpen

De sfeer was buitengewoon, zoals je hieronder ziet en leest. Naast pitchen, netwerken en promoten was er ook tijd voor ontspanning en stadsbewondering. Kortom, Gen-E was genieten van vier fantastisch georganiseerde dagen met een gouden randje!

    

Check hier de Gen-E Aftermovie van SomeThin (winnaar Hét Small Business Project van het Jaar met placemats en onderzetters, gemaakt uit flinterdun natuursteen).

En dit vonden de teamleden van HistWear (winnaar Dé Mini van het Jaar met schoudertassen uit afgedankte reclamebanners) van hun avontuur in Istanboel:

"GEN-E23 was een unieke gelegenheid om ervaringen en ideeën uit te wisselen met studenten en coaches uit heel Europa die dezelfde passie voor ondernemen delen. Het was verrijkend om in gesprek te gaan met coaches en experten die niets liever willen dan leerlingen en studenten stimuleren, uitdagen en kansen geven om te groeien als ondernemende mens."
Ingeborg Verheyden, leercoach HistWear

"Het was fantastisch om te voelen dat onze onderneming en wijzelf als ondernemers écht serieus werden genomen. Gen-E 2023 heeft me een betere kijk gegeven op het ondernemende leven, iets dat (hopelijk) later nog een grote rol in mijn leven zal spelen."
Rembrand Soetewey, miniondernemer HistWear

"Ik vond het een fantastische ervaring om met ons team naar Istanboel te reizen en onze onderneming in de kijker te zetten op zo’n groot evenement. Alles was tot in de puntjes geregeld … een mooi hotel, een zalige boottocht en leuke party’s. Het gaf veel voldoening om in het Engels te kunnen pitchen en onze producten aan de stand te kunnen tonen. Topervaring!"
Zoë Deno, miniondernemer HistWear

Meer over het Europese event van het Jaar '23