Vlajo slaat de handen in elkaar met Groene Kring

Vlajo slaat de handen in elkaar met Groene Kring

Voor het project Ondernemers voor de Klas werken we vanaf december samen met Groene Kring, de grootste overkoepelende jongerenorganisatie in de Vlaamse land- en tuinbouwsector. Zij helpen jongeren tussen 16 en 35 jaar met een hart voor land- en tuinbouw met beweging, opleiding en belangenverdediging en zijn hierdoor geknipt om onze jongeren te inspireren.

Jonge land- en tuinbouwers zijn ware ondernemers die in het bezit moeten zijn van veel skills. Ze verzorgen elke dag vol passie hun dieren en akkers, maar streven er ook naar om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dit doen ze door doordachte keuzes te maken over investeringen en management waar telkens heel wat regelgeving bij komt kijken. Geen gemakkelijke opdracht dus!

 Bram Van Hecke, voorzitter van Groene Kring

Waar moet je rekening mee houden als jonge land- en tuinbouwer? Welke moeilijkheden kwamen ze tegen? Hoe is het om als jonge ondernemer aan de slag te zijn in de land- en tuinbouw? De jonge land- en tuinbouwers van Groene Kring beantwoorden deze en andere vragen met veel plezier tijdens een gastles van Ondernemers voor de Klas.

Wil je graag een spreker van Groene Kring ontvangen in jouw klas of school?

Schrijf je in via https://www.vlajo.org/ovk-inschrijven