Heerlijke Kid@bizz door de leerlingen van Dominiek Savio

Heerlijke Kid@bizz door de leerlingen van Dominiek Savio

In Dominiek Savio te Gits stonden de leerlingen te springen om hun eigen bedrijfje op poten te zetten. De school ontvangt leerlingen met (neuro)motorische beperking, type 4 en gaat graag met Vlajo-projecten aan de slag. De leerlingen dragen veel verantwoordelijkheid doorheen het hele project en de leerkrachten waren uiteraard heel fier om ons nadien verslag uit te brengen hiervan!

Inge: "In de periode tussen Krokus en Pasen hebben wij met de leerlingen van 2A en 2B van Dominiek Savio een ondernemend project uitgewerkt. Er waren heel veel enthousiaste ideeën, die we toch wat moesten temperen omwille van Corona en haalbaarheid. Maar uiteindelijk kwamen we tot een prachtig en leerrijk project.

De 7 leerlingen waren laaiend enthousiast en zouden liefst van al, nog eens zoiets mogen uitwerken. Er is er zelfs eentje, die dit in de paasvakantie, ook nog eens op zichzelf zal uitproberen. Benieuwd ...

In bijlage, een kleine presentatie, om ons project wat voor te stellen. Zeker voor herhaling vatbaar!