Mogelijke Spelvormen

een concept op maat van je groep


Uiteraard bent je als leercoach vrij om te kiezen waar en op welke manier je Vlajo Challenge wil inzetten. Na het aanvragen van je gratis lerarenaccount kan je in principe aan de slag.

Hierna geven we het overzicht van de zes meest gebruikte concepten. Meer uitleg bij elk van de spelconcepten vind je in onze VlajoChallenge-infobrochure.

  Concept
1
Concept
2
Concept
3
Concept
5
Concept
6
Concept
7
doelgroep:            
1ste graad x          
2de graad   x        
3de graad   x x      
hoger onderwijs   x        
leercoaches       x x x
Tijdspad: +/- 6 weken +/- trimester naar keuze 2-3 uren halve dag 10 weken
Vlajo-begeleiding: mogelijk mogelijk mogelijk voorzien voorzien /
Extra lesinhouden koppelen: mogelijk mogelijk mogelijk      
Kostprijs €7,5/ll/
klasspel
€7,5/ll/
klasspel
€7,5/ll/
klasspel
gratis +
10 credits
€300 gratis


*Prijzen geldig voor 2018-2019. Bestelde credits kunnen niet teruggenomen worden en blijven geldig op de lerarenaccount.

NB Voor de spelconcepten met Vlajo-begeleiding is het aan te raden zeer tijdig een aanvraag in te dienen zodat we dit kunnen inplannen. We vragen hiervoor forfaitaire vervoersonkosten van €30.

De leerlingen van 4 OI zijn momenteel gebeten door het vlajochallenge spel. Studenten die niet altijd te motiveren zijn komen enthousiast de klas binnen en wachten gespannen op het draaien van de ronde. Zalig gewoon hoe ze aan mijn lippen hangen bij het evalueren van de rondes. Gesprekken over marktaandeel, lening al dan niet al afbetalen, de verborgen boodschappen lezen in de krant, de soms raadselachtige raadgevingen van de adviseurs... zijn plots niet meer saai! Hartelijk dank dus om ons dit spel ter beschikking te stellen.

Leerkracht A. Vervaecke, Roeselare