Go Circular!

aan de slag - Let's go circular!

Wil je als school, leerkracht of leerling aan de slag gaan met dit aanbod, dan voorzien we vanuit Vlajo enkele mogelijkheden:

  • GGC@class

Voor wie zelf (op klasniveau) met deze materie aan de slag wil gaan, voorzien we een online info-webinar voor leerkrachten om aan de slag te kunnen met de leermodules. Je wordt hierbij als leerkracht ondersteund door een zeer overzichtelijke Teacher Guide, een handleiding waarin je per les extra toelichting kan terugvinden. Vanzelfsprekend blijven we vanuit Vlajo beschikbaar voor eventuele vragen.
Let wel: je kan pas starten als je van ons de schoolgebonden URL hebt ontvangen. Zo ben je zeker dat je als leerkracht de nodige rechten hebt op het platform en de voortgang van de leerlingen kan opvolgen.

  • GGC@school

Je organiseert een Go Circular event op jouw school (halve/hele dag), waarbij je de inleidende module rond circulaire economie en één of meerdere thematische modules aanbiedt voor een grote groep van leerlingen (meerdere klassen).

In een 1 op 1 online intake gesprek overlopen we samen de praktische voorbereidingen om de projectdag op jouw school te kunnen organiseren.

  • GGC@student

Heb je als leerling interesse om op zelfstandige basis de leermodules te doorlopen? Dan voorzien we een aangepaste registratielink en kan je op je eigen tempo de verschillende modules doorlopen.

Inschrijven

Wil je als leerling, leerkracht of school aan de slag op het leerplatform?

LET’S GO CIRCULAR!

Meer info of vragen?