Inschrijvingen Vlajo’s Talentenstage@Albert Heijn zijn geopend (3e graad basisonderwijs)

Inschrijvingen Vlajo’s Talentenstage@Albert Heijn zijn geopend (3e graad basisonderwijs)

Daag jouw leerlingen (3e graad BaO) en jezelf uit om kwaliteiten in te zetten in een ondernemende context. Tijdens 7 interactieve lessen ga je samen met je leerlingen op zoek naar hun kwaliteiten en kiezen jullie voor een droomcoach – een werknemer van Albert Heijn - die over dezelfde kwaliteiten beschikt. Een Vlajo Talentenstage legt de focus op het ontdekken van kwaliteiten en het maken van positieve keuzes. Zo sluit het perfect aan bij lessen die het keuzeproces van leerlingen ondersteunen bij de overgang basisonderwijs – secundair onderwijs.

Wat? Samen met een droomcoach, een werknemer van Albert Heijn, gaan jullie een voormiddag aan het werk in een winkel van Albert Heijn.

Wanneer? Donderdag 21 maart 2019 van 9u tot 12u

Snel inschrijven is de boodschap!