Maak kennis met de Specialisten Jongeren van Vlajo-partner BNP Paribas Fortis!

Maak kennis met de Specialisten Jongeren van Vlajo-partner BNP Paribas Fortis!

De Vlajo-programma's zijn niet zomaar uit de lucht gegrepen projecten. Ze zijn goed onderbouwd, compleet met uitgebreide start up-kits, en benaderen sterk de realiteit. Ondernemen via een Vlajo-traject betekent dus dat je van het échte ondernemersleven proeft, zoals het er vandaag de dag in werkelijkheid aan toegaat.

De ondernemende Vlajo-leerlingen openen bijvoorbeeld ook een echte bankrekening die ze gebruiken voor hun bedrijfje. Ze doen dat bij vaste Vlajo-partner, BNP Paribas Fortis.   Maar de ondersteuning reikt verder dan enkel de bankrekening. De jongeren zijn bij BNP Paribas Fortis ook welkom voor meer gespecialiseerd advies met betrekking tot hun bedrijfje. Zo kunnen ze bijvoorbeeld, via de adviescheque, gebruik maken van gratis advies voor de ontwikkeling van hun businessplan.

En dat de bank steeds meer wil investeren in jongeren, de generatie van de toekomst, is goed nieuws! Sinds dit schooljaar kunnen de ondernemende jongeren met al hun bankvragen terecht bij vijf Specialisten Jongeren van BNP Paribas Fortis, eentje per provincie.  

Bij Vlajo zijn we heel erg blij met deze contactpersonen en het schitterende werk dat ze leveren.  Dus we stellen ze graag even voor! :)

 

Koen Vleminckx, Specialist Jongeren, regio Vlaams-Brabant: "Voor mij is dit een gedroomde functie, want nu combineer ik mijn 9 jaar ervaring in het bankwezen met mijn opleiding als leerkracht en mijn natuurlijke interesse in alles wat jongeren bezighoudt. Het is een erg dynamische functie, waarbij we het jongerensegment binnen onze bank willen doen heropleven."

koen.vleminckx@bnpparibasfortis.com

Daphne Parthoens, Specialist Jongeren, regio Limburg: "Na 6,5 jaar in het kantorennetwerk kreeg ik de kans op deze functie op te nemen. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad.  De vele contacten, zowel intern met collega's, als extern met o.a. Vlajo, maken het heel boeiend."

daphne.parthoens@bnpparibasfortis.com

Lien Van den Driessche, Specialist Jongeren, regio Oost-Vlaanderen: "In 2016 werd beslist om de positie van de jongeren binnen onze bank te versterken. Kunnen werken vóór en samen met jongeren sprak me meteen aan."

lien.vandendriessche@bnpparibasfortis.com

Sylvie Demuynck, Specialist Jongeren, regio West-Vlaanderen: "Ik werk vanuit Kortrijk, maar ben ook regelmatig onderweg naar collega's binnen ons kantorennetwerk. Deze job is echt een boeiende en afwisselende uitdaging."

sylvie.demuynck@bnpparibasfortis.com

Talia Leysen, Specialist Jongeren, regio Antwerpen: " Het is enorm boeiend om de link te zijn tussen jongeren, externe partners en de bank en zo na te gaan hoe we de samenwerking kunnen blijven optimaliseren."

talia.leysen@bnpparibasfortis.com

 

Over de toekomst zijn deze Specialisten Jongeren het unaniem eens: "We willen een echte meerwaarde zijn voor Vlajo. Meedenken rond procesoptimalisatie, actieve bijdragen leveren aan kick-offs of “shop je slim”-dagen en vooral ook de studenten overtuigen van de meerwaarde van onze adviescheques. Kortom: wij willen de relatie tussen Vlajo, de leerlingen en BNP Paribas Fortis versterken. Als bank zijn we immers overtuigd van de praktijkgerichte Vlajo-programma's. Inzetten op ondernemerschap is een investering in onze jeugd. Dat kunnen we alleen maar toejuichen en ondersteunen we dan ook voor de volle 100%."