Webinar 'The Future of Financial Health'

December 1

Webinar 'The Future of Financial Health' Meer dan ooit staat onze...
Wanneer: 19:30-20:30

01/12/2022 19:30 01/12/2022 20:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Webinar 'The Future of Financial Health'
Meer dan ooit staat onze koopkracht onder druk. Prijzen voor elektriciteit, aardgas, voeding, reizen,… swingen de pan uit en drijven de inflatie omhoog. Gezinnen krijgen het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen en financieel gezond te blijven. Maar wat is nu eigenlijk financiële gezondheid? Hoe is het gesteld met de financiële gezondheid? Welke (digitale) initiatieven bestaan er al in de financiële sector? Ontdek het op 1 december in het webinar over The Future of Financial Health.


Schrijf je in via onderstaande link! Kan je er op 1 december niet live bij zijn? Geen enkel probleem! Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop van het webinar de opname in je mailbox.

https://forms.office.com/r/Uzm5qUnH9k

DD/MM/YYYY
Meer dan ooit staat onze koopkracht onder druk. Prijzen voor elektriciteit, aardgas, voeding, reizen,… swingen de pan uit en drijven de inflatie omhoog. Gezinnen krijgen het steeds moeilijker om de eindjes aan elkaar te knopen en financieel gezond te blijven. Maar wat is nu eigenlijk financiële gezondheid? Hoe is het gesteld met de financiële gezondheid? Welke (digitale) initiatieven bestaan er al in de financiële sector? Ontdek het op 1 december in het webinar over The Future of Financial Health.


Schrijf je in via onderstaande link! Kan je er op 1 december niet live bij zijn? Geen enkel probleem! Schrijf je alsnog in en ontvang na afloop van het webinar de opname in je mailbox.

https://forms.office.com/r/Uzm5qUnH9k