Inspiratiesessie pitchen + dating & debating

mrt 28

Inspiratiesessie pitchen + dating & debating Bij de uitwerking van je...
Wanneer: 19:00-20:30

28/03/2023 19:00 28/03/2023 20:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Inspiratiesessie pitchen + dating & debating

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op dinsdagavond 28 maart  een Dating & Debating-sessie.

We starten deze sessie met een inspiratiesessie pitchen, je krijgt tips & tricks voor een krachtige pitch.

Na de inspiratiesessie gaan de expertenzone en doorstartzone open. In de expertenzone kan je ten rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). De experten helpen je op weg met je persoonlijke vragen.

In de doorstartzone kan je kennis maken met partners van Start Academy, je ontdekt wat deze partners voor jou en je ondernemingsidee kunnen betekenen. Uiteraard kan je in deze zone ook netwerken met mede-student-ondernemers.

Programma:
  • 18u15 – 18u30: ontvangst + inschrijven voor gesprekken met experten
  • 18u30 – 19u30: pitchsessie
  • 19u30 – 21u30: gesprekken met experten
  • 19u30 – 21u30: doorstartzone

Let op! Deelname aan dating & debating is verplicht!

DD/MM/YYYY

Bij de uitwerking van je ondernemingsidee duiken er ongetwijfeld heel wat vragen op. Om je te helpen bij het beantwoorden van deze vragen, organiseren wij op dinsdagavond 28 maart  een Dating & Debating-sessie.

We starten deze sessie met een inspiratiesessie pitchen, je krijgt tips & tricks voor een krachtige pitch.

Na de inspiratiesessie gaan de expertenzone en doorstartzone open. In de expertenzone kan je ten rade gaan bij experten uit verschillende domeinen (legal, businessplan, finance en marketing). De experten helpen je op weg met je persoonlijke vragen.

In de doorstartzone kan je kennis maken met partners van Start Academy, je ontdekt wat deze partners voor jou en je ondernemingsidee kunnen betekenen. Uiteraard kan je in deze zone ook netwerken met mede-student-ondernemers.

Programma:
  • 18u15 – 18u30: ontvangst + inschrijven voor gesprekken met experten
  • 18u30 – 19u30: pitchsessie
  • 19u30 – 21u30: gesprekken met experten
  • 19u30 – 21u30: doorstartzone

Let op! Deelname aan dating & debating is verplicht!