Let's get inspired - Brussel

September 29

Let's get inspired - Brussel We nodigen jullie van harte...
Wanneer: 09:00-16:00

29/09/2023 09:00 29/09/2023 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Let's get inspired - Brussel

We nodigen jullie van harte uit om het schooljaar met ons in stijl af te trappen. Tijdens deze Let's get inspired evenement voorzien we een aantal korte keynote sessies die jullie kunnen inspireren bij het opstarten van een eigen mini-onderneming.

Keuze tussen vóór- of namiddag sessie met telkens 5 keynote sprekers.

Locatie: Google Digitaal Atelier

DD/MM/YYYY

We nodigen jullie van harte uit om het schooljaar met ons in stijl af te trappen. Tijdens deze Let's get inspired evenement voorzien we een aantal korte keynote sessies die jullie kunnen inspireren bij het opstarten van een eigen mini-onderneming.

Keuze tussen vóór- of namiddag sessie met telkens 5 keynote sprekers.

Locatie: Google Digitaal Atelier