Event | Coaching op de grens van opleiding en werk

October 16

Event | Coaching op de grens van opleiding en werk De kloof tussen het onderwijs...
Wanneer: 13:00-16:00

16/10/2023 13:00 16/10/2023 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Event | Coaching op de grens van opleiding en werk

De kloof tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt bestaat al zo lang als er opleidingen zijn. Toch groeit de uitdaging om ze te overbruggen omdat de snelheid waarmee de professionele wereld verandert, toeneemt. Docenten moeten hun studenten voorbereiden op een toekomst die onzeker is. Onderzoek toont aan dat coaching hierin een cruciale rol kan spelen. Maar welke vormen van ondersteuning bestaan er en hoe kan jij deze als docent inzetten? Ontdek het tijdens het inspiratie-event ‘Coaching op de grens van opleiding en werk’.

Vlaamse Jonge Ondernemingen en Lannoo Campus nodigen jou op maandagnamiddag 16/10/2023 uit voor het inspiratie-event over coaching op de grens van opleiding en werk. Tijdens dit inspiratie-event wordt het boek ‘Coaching op de grens van opleiding en werk’ voorgesteld. Daarnaast krijg je de kans om via een vragenlijst te ontdekken welke types van ondersteuning je al aanbiedt en hoe je andere types van ondersteuning kan integreren in je praktijk. Je keert met nieuwe inzichten en praktisch inzetbare tips & tricks terug.

Programma

 • 13u00 - 13u30: ontvangst met koffiebuffet
 • 13u30 - 13u45: verwelkoming door Vlajo en Lannoo Campus
 • 13u45 - 14u00: invullen vragenlijst 'coaching op de grens van opleiding en werk'
 • 14u00 - 14u30: keynote 'coaching op de grens van opleiding en werk'
 • 14u30 - 15u00: pauze
 • 15u00 - 15u45: groepsopdracht ondersteuningstypes
 • 15u45 - 16u00: slotwoord

Datum en locatie

Datum: maandag 16 oktober 2023
Locatie: Google Digitaal Atelier, Kantersteen 10, 1000 Brussel (vlakbij station Brussel-Centraal) 

Kostprijs en inschrijving

Het inspiratie-event is gratis, maar inschrijving is verplicht! Klik hier om je in te schrijven voor dit event.

Opgelet! Schrijf je je in en kom je niet opdagen? Dan rekenen wij een no show fee van €25 aan. Annuleren kan via mail naar julie.vanstraelen@vlajo.org tot en met maandag 9 oktober 2023. Annuleer je na deze datum? Dan zal er een no show fee aangerekend worden.  

DD/MM/YYYY

De kloof tussen het onderwijs en de arbeidsmarkt bestaat al zo lang als er opleidingen zijn. Toch groeit de uitdaging om ze te overbruggen omdat de snelheid waarmee de professionele wereld verandert, toeneemt. Docenten moeten hun studenten voorbereiden op een toekomst die onzeker is. Onderzoek toont aan dat coaching hierin een cruciale rol kan spelen. Maar welke vormen van ondersteuning bestaan er en hoe kan jij deze als docent inzetten? Ontdek het tijdens het inspiratie-event ‘Coaching op de grens van opleiding en werk’.

Vlaamse Jonge Ondernemingen en Lannoo Campus nodigen jou op maandagnamiddag 16/10/2023 uit voor het inspiratie-event over coaching op de grens van opleiding en werk. Tijdens dit inspiratie-event wordt het boek ‘Coaching op de grens van opleiding en werk’ voorgesteld. Daarnaast krijg je de kans om via een vragenlijst te ontdekken welke types van ondersteuning je al aanbiedt en hoe je andere types van ondersteuning kan integreren in je praktijk. Je keert met nieuwe inzichten en praktisch inzetbare tips & tricks terug.

Programma

 • 13u00 - 13u30: ontvangst met koffiebuffet
 • 13u30 - 13u45: verwelkoming door Vlajo en Lannoo Campus
 • 13u45 - 14u00: invullen vragenlijst 'coaching op de grens van opleiding en werk'
 • 14u00 - 14u30: keynote 'coaching op de grens van opleiding en werk'
 • 14u30 - 15u00: pauze
 • 15u00 - 15u45: groepsopdracht ondersteuningstypes
 • 15u45 - 16u00: slotwoord

Datum en locatie

Datum: maandag 16 oktober 2023
Locatie: Google Digitaal Atelier, Kantersteen 10, 1000 Brussel (vlakbij station Brussel-Centraal) 

Kostprijs en inschrijving

Het inspiratie-event is gratis, maar inschrijving is verplicht! Klik hier om je in te schrijven voor dit event.

Opgelet! Schrijf je je in en kom je niet opdagen? Dan rekenen wij een no show fee van €25 aan. Annuleren kan via mail naar julie.vanstraelen@vlajo.org tot en met maandag 9 oktober 2023. Annuleer je na deze datum? Dan zal er een no show fee aangerekend worden.