Start Academy webinar financieel plan

March 12

Start Academy webinar financieel plan Je hebt een fantastisch...
Wanneer: 19:00-20:15

12/03/2024 19:00 12/03/2024 20:15 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Start Academy webinar financieel plan

Je hebt een fantastisch ondernemingsidee en je hebt zin om de markt ermee te veroveren maar what about the money? Tijdens dit webinar geeft een expert van BNP Paribas Fortis een inleiding over het financieel plaatje van je start-up. Doorheen dit webinar ontdek je uit welke elementen een financieel plan bestaat en maak je kennis verschillende financieringsmogelijkheden die jouw ondernemingsidee een boost kunnen geven. 

Programma: 
  • 19u00 – 20u00: webinar financieel plan
  • 20u00 – 20u15: vragenronde
Link:
  • Je ontvangt een mail met een link om toegang te krijgen tot het webinar.

DD/MM/YYYY

Je hebt een fantastisch ondernemingsidee en je hebt zin om de markt ermee te veroveren maar what about the money? Tijdens dit webinar geeft een expert van BNP Paribas Fortis een inleiding over het financieel plaatje van je start-up. Doorheen dit webinar ontdek je uit welke elementen een financieel plan bestaat en maak je kennis verschillende financieringsmogelijkheden die jouw ondernemingsidee een boost kunnen geven. 

Programma: 
  • 19u00 – 20u00: webinar financieel plan
  • 20u00 – 20u15: vragenronde
Link:
  • Je ontvangt een mail met een link om toegang te krijgen tot het webinar.