Deadline indienen pitchfilmpje

April 2

Deadline indienen pitchfilmpje Na afloop van het...
Wanneer: 12:00-12:00

02/04/2024 12:00 02/04/2024 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Deadline indienen pitchfilmpje

Na afloop van het begeleidingstraject krijgt elk team / individu de kans om een pitchfilmpje van maximaal 4 minuten in te dienen. Een Vlajo-jury beoordeelt de pitchfilmpjes op basis van vooropgestelde criteria. Op basis van deze criteria, selecteert de Vlajo-jury maximaal 12 teams die doorstromen naar de Pitch o’ Clock. 

Wil je een pitchfilmpje indienen? Maak dan een pitchfilmpje en zet deze (via een verborgen link) op Youtube. Stuur de Youtube-link uiterlijk op dinsdag 2 april om 12u00 's middags door naar julie.vanstraelen@vlajo.org.

Deadline: 
  • dinsdag 2 april om 12u00 's middags
DD/MM/YYYY

Na afloop van het begeleidingstraject krijgt elk team / individu de kans om een pitchfilmpje van maximaal 4 minuten in te dienen. Een Vlajo-jury beoordeelt de pitchfilmpjes op basis van vooropgestelde criteria. Op basis van deze criteria, selecteert de Vlajo-jury maximaal 12 teams die doorstromen naar de Pitch o’ Clock. 

Wil je een pitchfilmpje indienen? Maak dan een pitchfilmpje en zet deze (via een verborgen link) op Youtube. Stuur de Youtube-link uiterlijk op dinsdag 2 april om 12u00 's middags door naar julie.vanstraelen@vlajo.org.

Deadline: 
  • dinsdag 2 april om 12u00 's middags