ONLINE workshop brainstormtechnieken

April 16

ONLINE workshop brainstormtechnieken Door middel van gerichte...
Wanneer: 13:00-14:30

16/04/2024 13:00 16/04/2024 14:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels ONLINE workshop brainstormtechnieken

Door middel van gerichte oefeningen en activiteiten worden creativiteit en probleemoplossend vermogen gestimuleerd. Deze online sessie is ontworpen om de deelnemers te inspireren en praktische vaardigheden te bieden voor effectief brainstormen. Wat kunnen jullie verwachten? We doorlopen de verschillende fases in het brainstormproces waarbij we uiteindelijk ook met een praktische online tool (Mural) aan de slag gaan.

Inschrijven kan via deze weg: https://events.clicla.me/EventTool/event/3189/

 

 

DD/MM/YYYY

Door middel van gerichte oefeningen en activiteiten worden creativiteit en probleemoplossend vermogen gestimuleerd. Deze online sessie is ontworpen om de deelnemers te inspireren en praktische vaardigheden te bieden voor effectief brainstormen. Wat kunnen jullie verwachten? We doorlopen de verschillende fases in het brainstormproces waarbij we uiteindelijk ook met een praktische online tool (Mural) aan de slag gaan.

Inschrijven kan via deze weg: https://events.clicla.me/EventTool/event/3189/