ONLINE Toolkit voor een ondernemende klaspraktijk

April 29

ONLINE Toolkit voor een ondernemende klaspraktijk Toolkit voor Toekomstige...
Wanneer: 13:00-14:30

29/04/2024 13:00 29/04/2024 14:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels ONLINE Toolkit voor een ondernemende klaspraktijk

Toolkit voor Toekomstige Ondernemers: Bouw samen een ondernemende klaspraktijk tijdens onze online workshop. Ontketen creativiteit en innovatie in het klaslokaal. Aan de hand van onze toolkit geven we ideeën mee die jullie onmiddellijk kunnen omzetten in jullie klaspraktijk om zo meer betrokken en gemotiveerde leerlingen te krijgen.

Inschrijven kan via deze weg: https://events.clicla.me/EventTool/event/3189/

DD/MM/YYYY

Toolkit voor Toekomstige Ondernemers: Bouw samen een ondernemende klaspraktijk tijdens onze online workshop. Ontketen creativiteit en innovatie in het klaslokaal. Aan de hand van onze toolkit geven we ideeën mee die jullie onmiddellijk kunnen omzetten in jullie klaspraktijk om zo meer betrokken en gemotiveerde leerlingen te krijgen.

Inschrijven kan via deze weg: https://events.clicla.me/EventTool/event/3189/