Toyota TME STEAM Day '24

May 16

Toyota TME STEAM Day '24 Ook dit jaar organiseert...
Wanneer: 09:00-15:00

16/05/2024 09:00 16/05/2024 15:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Toyota TME STEAM Day '24

Ook dit jaar organiseert Toyota ism Vlajo een STEAM-DAY, waarbij 280 jongeren uit de derde graad (met voldoende kennis van Engels) deze ervaring aan de hand mogen beleven.

 

Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen de leerlingen een on site tour en kunnen ze kennismaken met de nieuwste technologieën en innovaties. Daarnaast mogen de jongeren deelnemen aan verschillende workshops waarin ze actief kunnen experimenteren en ontdekken. Deze workshops hebben als doel de leerlingen te enthousiasmeren voor STEAM en zo hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren.

Uitnodiging volgt weldra in je mailbox! 

DD/MM/YYYY

Ook dit jaar organiseert Toyota ism Vlajo een STEAM-DAY, waarbij 280 jongeren uit de derde graad (met voldoende kennis van Engels) deze ervaring aan de hand mogen beleven.

 

Tijdens het bedrijfsbezoek krijgen de leerlingen een on site tour en kunnen ze kennismaken met de nieuwste technologieën en innovaties. Daarnaast mogen de jongeren deelnemen aan verschillende workshops waarin ze actief kunnen experimenteren en ontdekken. Deze workshops hebben als doel de leerlingen te enthousiasmeren voor STEAM en zo hun persoonlijke en professionele ontwikkeling te stimuleren.

Uitnodiging volgt weldra in je mailbox!