Aandeelhoudersvergadering Turnhout

May 21

Aandeelhoudersvergadering Turnhout Na het brainstormen rond...
Wanneer: 17:30-20:30

21/05/2024 17:30 21/05/2024 20:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Aandeelhoudersvergadering Turnhout

Na het brainstormen rond product of dienst, het verdelen van functies, het zoeken naar leveranciers … krijgen de  Antwerpse Vlajo Mini-ondernemingen  de kans om het resultaat van hun vele voorbereidingen te delen met een groot publiek. 

Locatie

de Warande Turnhout

Link om in te schrijven volgt nog.

DD/MM/YYYY

Na het brainstormen rond product of dienst, het verdelen van functies, het zoeken naar leveranciers … krijgen de  Antwerpse Vlajo Mini-ondernemingen  de kans om het resultaat van hun vele voorbereidingen te delen met een groot publiek. 

Locatie

de Warande Turnhout

Link om in te schrijven volgt nog.