ONLINE workshop Aan de slag met rubrics

May 23

ONLINE workshop Aan de slag met rubrics Rubrics als gids: Laat...
Wanneer: 10:00-11:30

23/05/2024 10:00 23/05/2024 11:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels ONLINE workshop Aan de slag met rubrics

Rubrics als gids: Laat leerlingen bewuster omgaan met leerdoelen, aangereikte criteria begrijpen én zelf aanreiken. Ontdek de kracht van effectieve rubrics in onze online workshop voor beter leren en groeien! In deze online sessie staan we stil bij de soorten rubrics en hoe je die kan inzetten om te evalueren en feedback te geven. We geven jullie een stappenplan mee om efficiënt een rubric op te stellen en we tonen jullie enkele tools om mee aan de slag te gaan.

Inschrijven kan via deze weg: https://events.clicla.me/EventTool/event/3189/

DD/MM/YYYY

Rubrics als gids: Laat leerlingen bewuster omgaan met leerdoelen, aangereikte criteria begrijpen én zelf aanreiken. Ontdek de kracht van effectieve rubrics in onze online workshop voor beter leren en groeien! In deze online sessie staan we stil bij de soorten rubrics en hoe je die kan inzetten om te evalueren en feedback te geven. We geven jullie een stappenplan mee om efficiënt een rubric op te stellen en we tonen jullie enkele tools om mee aan de slag te gaan.

Inschrijven kan via deze weg: https://events.clicla.me/EventTool/event/3189/