GO! Inspiratiedag

June 3

GO! Inspiratiedag We trekken met Vlajo naar het...
Wanneer: 09:00-16:00

03/06/2024 09:00 03/06/2024 16:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels GO! Inspiratiedag

We trekken met Vlajo naar het huis van het GO!

“Vlajo? Da’s voor die van economie.”

De medewerkers van Vlajo horen dit heel vaak, maar niets is minder waar! Vlajo biedt namelijk een breed, praktijkgericht aanbod dat perfect aansluit bij de 21e-eeuwse vaardigheden voor alle studierichtingen in het secundair onderwijs.

Hun aanbod is gebaseerd op tien bouwstenen: duurzaamheid, STEM, breed projectmatig werken, digitale vaardigheden, ondernemingszin: oplossend denken, ondernemingszin: carrièreperspectief & loopbaan, specifieke leerplandoelen economie, financiële geletterdheid, communicatieve vaardigheden en uiteraard ondernemende competenties.

Voor alle graden en finaliteiten kun je als school/leraar kiezen tussen vier formules: de doe-leer formules, de innovatie-challenges, de speel-leer formules en de beroepenverkenning.

Een visuele voorstelling van dit aanbod vind je via deze link.

Om dit vernieuwd aanbod te verkennen organiseert de PBD GO! in samenwerking met Vlajo een inspiratiedag. In de voormiddag wordt het aanbod voorgesteld per graad, in de namiddag ontdek je al doende de mogelijkheden van het educatief spel Vlajo-Challenge.

Inschrijven

DD/MM/YYYY

We trekken met Vlajo naar het huis van het GO!

“Vlajo? Da’s voor die van economie.”

De medewerkers van Vlajo horen dit heel vaak, maar niets is minder waar! Vlajo biedt namelijk een breed, praktijkgericht aanbod dat perfect aansluit bij de 21e-eeuwse vaardigheden voor alle studierichtingen in het secundair onderwijs.

Hun aanbod is gebaseerd op tien bouwstenen: duurzaamheid, STEM, breed projectmatig werken, digitale vaardigheden, ondernemingszin: oplossend denken, ondernemingszin: carrièreperspectief & loopbaan, specifieke leerplandoelen economie, financiële geletterdheid, communicatieve vaardigheden en uiteraard ondernemende competenties.

Voor alle graden en finaliteiten kun je als school/leraar kiezen tussen vier formules: de doe-leer formules, de innovatie-challenges, de speel-leer formules en de beroepenverkenning.

Een visuele voorstelling van dit aanbod vind je via deze link.

Om dit vernieuwd aanbod te verkennen organiseert de PBD GO! in samenwerking met Vlajo een inspiratiedag. In de voormiddag wordt het aanbod voorgesteld per graad, in de namiddag ontdek je al doende de mogelijkheden van het educatief spel Vlajo-Challenge.

Inschrijven