Vlajo’s talentenstage @ Albert Heijn | deel 2

June 6

Vlajo’s talentenstage @ Albert Heijn | deel 2 Tijdens deze Vlajo’s...
Wanneer: 09:00-12:00

06/06/2024 09:00 06/06/2024 12:00 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Vlajo’s talentenstage @ Albert Heijn | deel 2

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Albert Heijn. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun talenten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in een winkel van Albert Heijn en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker). Dit jaar vieren we feest: Vlajo's talentenstage @ Albert Heijn gaat voor het 10e jaar op rij door!

Doelgroep

  • derde graad basisonderwijs
DD/MM/YYYY

Tijdens deze Vlajo’s Talentenstage werken leerlingen vanuit een talentgerichte benadering samen met Albert Heijn. Met een kant-en-klaar lessenpakket rond en talenten ga je in de klas aan de slag. Op basis van hun talenten worden de leerlingen uitgedaagd om op een creatieve manier te solliciteren voor een echte job. Uiteindelijk gaan ze een halve dag aan de slag in een winkel van Albert Heijn en worden ze bijgestaan door een Vlajo-droomcoach (bedrijfsmedewerker). Dit jaar vieren we feest: Vlajo's talentenstage @ Albert Heijn gaat voor het 10e jaar op rij door!

Doelgroep

  • derde graad basisonderwijs