Recordaantal inschrijvingen voor opleidingsdagen Shop-je-Slim

Recordaantal inschrijvingen voor opleidingsdagen Shop-je-Slim

Honderden Vlaamse mini-ondernemers namen in oktober en november deel aan de Vlajo Shop-je-Slim opleidingsdagen. In heel Vlaanderen werden er verschillende praktische en interactieve workshops georganiseerd op maat van de mini-ondernemer. Professionals uit het bedrijfsleven reikten leerlingen nuttige tips & tricks voor hun mini-onderneming aan. Dit schooljaar noteerden we een recordaantal inschrijvingen, in elke regio waren de opleidingsdagen in een mum van tijd volgeboekt.

De workshops geven mini-ondernemers een interessant inzicht in onderwerpen die voor hun mini-onderneming van belang zijn zoals spreken voor publiek, businessplan schrijven, verkooptechnieken, social media, leiding geven,… Aan al onze miniondernemers: ga aan de slag met deze extra bagage en maak er een succesvolle, ondernemende reis van!