Vlajo verwelkomt nieuwe partner Partena Professional

Vlajo verwelkomt nieuwe partner Partena Professional

Vlajo en Partena Professional, dienstverlener in HR en ondernemerschap, gaan een partnerschap aan om jong ondernemend talent een duwtje in de rug te geven.

“We waarderen dat Partena Professional de ondernemingsdromen van jongeren mee wil helpen realiseren. Deze samenwerking geeft onze studentenondernemingen toegang tot een groter netwerk van coaches. Een stevige boost dus ten voordele van een nieuwe generatie ondernemende jongeren. We zijn ervan overtuigd dat we samen met Partena Professional, het Vlajo-verhaal enkel maar kunnen versterken”, aldus Peter Coenen, directeur van Vlajo.

Ook Michel Halet, CEO van Partena Professional, is verheugd over de nieuwe samenwerking: "Starten als zelfstandige of het oprichten van een bedrijf schrikt vele jonge ondernemers af. Er zijn echter veel oplossingen die hen kunnen helpen om de sprong te wagen. Bij Partena maken we onze belofte om ‘te ondernemen met ondernemers’ waar dankzij ons partnerschap met Vlajo: hiermee informeren en ondersteunen we jongeren die een bedrijf willen opstarten, terwijl ze nog op de schoolbanken zitten.”

Deze samenwerking ligt voor de hand omdat Vlajo en Partena Professional dezelfde visie delen: ondersteunen en stimuleren van jong ondernemerschap. Vlajo en Partena Professional hebben besloten om samen te werken, want steeds meer ‘dromers’ worden ‘durvers’ en ‘doeners’ die de sprong naar het ondernemerschap wagen. Zij hebben meer dan ooit nood aan begeleiding en advies. 


Over Partena Professional

Partena Professional is een dienstverlener met een sterke focus op ondernemerschap en personeelsmanagement. Partena Professional ondersteunt en begeleidt starters, KMO's en grote ondernemingen bij hun administratieve procedures en HR-beleid. Wij bieden diensten aan in verband met de oprichting van vennootschappen, het sociaal statuut van zelfstandigen, loonadministratie en personeelsbeheer, opleiding, juridisch advies en alle vormen van consultancy (HR, juridisch, enz.). Zo'n 1.800 werknemers bedienen meer dan 81.000 bedrijven en 135.000 zelfstandigen en genereren een omzet van 195 miljoen euro per jaar. Meer informatie op www.partena-professional.be