Ontdek je toekomst op Voka Open Bedrijvendag

Ontdek je toekomst op Voka Open Bedrijvendag

Aanbod voor leerlingen derde graad en studenten hoger onderwijs: ontdek je toekomst op Voka Open Bedrijvendag op zondag 1 oktober! Ben jij die student die op zoek is naar de perfecte studiekeuze? Of ben je op zoek naar een uitdagende stageplaats waar je jezelf verder kunt ontwikkelen? Misschien wil je gewoon alvast een kijkje nemen achter de schermen bij jouw toekomstige werkgever? Dan is Voka Open Bedrijvendag zeker iets voor jou!

Op zondag 1 oktober nodigen we jou uit voor een uniek evenement: Voka Open Bedrijvendag! Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van bedrijven en ontdek eindeloze mogelijkheden voor jouw toekomst. Tijdens dit evenement openen meer dan 235 bedrijven uit verschillende sectoren hun deuren. Je krijgt de kans om bedrijven te bezoeken, vragen te stellen en te ontdekken wat jou écht interesseert. Proef van de diverse bedrijfsculturen, snuif de sfeer op en laat je inspireren! Neem alvast een kijkje op onze website www.openbedrijvendag.be & ontdek tal van deelnemende bedrijven steeds dichtbij in de buurt.