Collectieve opstart Jieha-Mini-Stube leercoaches

sep 06

Collectieve opstart Jieha-Mini-Stube leercoaches Voor Jieha, Mini-onderneming...
Wanneer: 13:30-15:30

06/09/2017 13:30 06/09/2017 15:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels Collectieve opstart Jieha-Mini-Stube leercoaches

Voor Jieha, Mini-onderneming en Studentenbedrijf werken we vanaf september 2017 met een collectieve opstartsessie per provincie of regio. De klasopstarten vervallen en trachten we op deze manier op te vangen. Tijdens deze Train-the-Trainer-opstart krijg je enerzijds een stukje opleiding, anderzijds bezorgen we elke leercoach meteen het nodige materiaal om snel te kunnen starten met de klas.

Het is heel handig voor ons, als je enkele dagen voor de workshop het juiste aantal nodige boeken en teams kan aanvullen. In de bevestigingsmail staat een rechtstreekse link om dit in orde te brengen. Zo kunnen wij jou exact het nodige materiaal bezorgen.

Belangrijk: Studentenbedrijven die reeds hun eerste jaar achter de rug hebben, krijgen ook het nieuwe boek. Zo hebben ze alle juiste informatie en kunnen vlot de linken met het online kenniscentrum gelegd worden.

Programma

Jieha

 • Toelichting klasopstart door de leerkracht en uitwerking brainstorm
 • Toelichting en duiding nieuw online kenniscentrum
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling

Mini-onderneming en Studentenbedrijf

 • Toelichting wettelijke kant webshop
 • Gratis webshop via nieuwe Vlajo-partner
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling

Met de steun van:

naam van de afbeelding    

DD/MM/YYYY

Voor Jieha, Mini-onderneming en Studentenbedrijf werken we vanaf september 2017 met een collectieve opstartsessie per provincie of regio. De klasopstarten vervallen en trachten we op deze manier op te vangen. Tijdens deze Train-the-Trainer-opstart krijg je enerzijds een stukje opleiding, anderzijds bezorgen we elke leercoach meteen het nodige materiaal om snel te kunnen starten met de klas.

Het is heel handig voor ons, als je enkele dagen voor de workshop het juiste aantal nodige boeken en teams kan aanvullen. In de bevestigingsmail staat een rechtstreekse link om dit in orde te brengen. Zo kunnen wij jou exact het nodige materiaal bezorgen.

Belangrijk: Studentenbedrijven die reeds hun eerste jaar achter de rug hebben, krijgen ook het nieuwe boek. Zo hebben ze alle juiste informatie en kunnen vlot de linken met het online kenniscentrum gelegd worden.

Programma

Jieha

 • Toelichting klasopstart door de leerkracht en uitwerking brainstorm
 • Toelichting en duiding nieuw online kenniscentrum
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling

Mini-onderneming en Studentenbedrijf

 • Toelichting wettelijke kant webshop
 • Gratis webshop via nieuwe Vlajo-partner
 • Vragenronde en mogelijkheid tot onderlinge uitwisseling

Met de steun van:

naam van de afbeelding