VlajoChallenge workshop voor leraren

VlajoChallenge workshop voor leraren
okt 18

VlajoChallenge workshop voor leraren VlajoChallengeOnline spel...
Wanneer: 13:30-16:30

18/10/2017 13:30 18/10/2017 16:30 Vlaamse Jonge Ondernemingen Europe/Brussels VlajoChallenge workshop voor leraren

VlajoChallenge

Online spel rond ondernemen, alle info op www.vlajochallenge-info.be De workshops zijn gericht naar leerkrachten secundair onderwijs vanaf 2de graad en docenten hoger onderwijs. Deelnemers spelen 2 rondes als 'leerling' om van daaruit het spel en de lerarenmodule te leren kennen zodat men vlot op weg kan met de eigen klas.

DD/MM/YYYY

VlajoChallenge

Online spel rond ondernemen, alle info op www.vlajochallenge-info.be De workshops zijn gericht naar leerkrachten secundair onderwijs vanaf 2de graad en docenten hoger onderwijs. Deelnemers spelen 2 rondes als 'leerling' om van daaruit het spel en de lerarenmodule te leren kennen zodat men vlot op weg kan met de eigen klas.